[silindi] damlali bendede var 😔 daha 3 haftalık gebeyim yarın Dr gidip soracağım ilaç mı verir napar bilmiyorum
Aylinada35 damlali kuzum 28. Haftaligim hala enfeksiyon var ne ilaçlar içtim çözüm bol bol su ve yeşillik iç çamaşırı kuru tut hep arasını ütüle cinsel ilişki esnasında korun
sukran97 damlali benimde hiç bitmedi canım 30. Haftadayım ikiz gebe sürekli enfeksiyonum ve sarı akıntım oluyor 😔
damlali Aylinada35 cinsel ilşki hiç olmadı cankm zaten of iğne batıyor pembe akıntı oluyor arada geçmiyor
Nasippp sukran97 canım benimde aynıydı 18. Haftadan 30. Haftaya kadar antibiyotik kullandım sora pijama içine çamaşır giymeyi bıraktım değerim düştü tavsiye ederim bende işe yaradı kuru bırak mümkünse ılık su ile taharet al
sukran97 damlali yok onunla ilgili hiç bişey demedi canm Monurol die tek kullanımlık ilaç verdi ve bol su tüketmemi söyledi
Nasippp damlali inş canım çamaşır giyme bi hava alması gerekli imiş pijama tayt altına giyme evde olduğun zamanlar ben giymeyi bıraktım değerlerim düştü şükür
Nasippp damlali benim idrarda ve Kanda vardı 18. Haftada. 30 a kadar antibiyotiksiz kullandım çamaşır gitmeyi bıraktım hafifledi