Nanelimon91 Hamilelikle benim gibi geniz akıntısı problemi yaşayanlar var mı? Bende sürekli olduğundan midemi de bulandırıyor. Zaten midem normalde de bulanıyor. Geniz akıntısı ile birlikte de daha da artıyor.
Selengunes Nanelimon91 cok iyi bilirim ozellikle sabahlari tikanik burundan sonra geniz akintisi yasiyorum ve asiri midemi bulandiriyor surekli afedersiniz tukurme istegi oluyor haliyle. İlik bisiler icerek buldum cozumu ama bazen o bile cozum olmuyor
pbzm Nanelimon91 benimde 20-21. Haftaya kadar surdu gecti kisiye gore zamani degisiyor gecici bir durum
Nanelimon91 Mammyy aynen öyle oluyor sanki bogazıma birsey takılmış hissi var sürekli. Siz kaçındı haftadasınız
Burcu_07 İkinci çocuğuma hamileyim.ilkinde doğurunca geçti😂şu anda da 30 haftalığız hala devam ediyor.çok zor ama doğurmadan geçmiyor ben antibiyotik bile kullandım.o yüzden malesef sabretmekten başka çare yok.
Selcansahin33 Bendede var ne yazık ki zaten mide bulantılarım çok fazla bide geniz akıntısı bitiriyor beni pastil atıyorum ağzıma o iyi geliyor bitek 😔
Hellolo Bende sürünüyorum resmen 22+4 doktor 6 aya girince gel bakalım ona göre alerji ilacı başlayabiliriz dedi hiçbiryer çare değil sürekli temizlemeye çalışıyorum burun yoluyla tam işkence ama bebeklerimiz için sabır sabıııır 😄