Zezeeeyyldrm Acikiyorum ama yememek icin direniyorum sanki yemek gorunce tiksiniyorum cok uzuluyorum. Neler tuketebilirim ya canim hicbir sey istemiyor ama sizlerde durum nasil
Mmhtpmhmt04 Zezeeeyyldrm benimde 8. Haftada mide bulantim başlamıştı tuzlu biaeyler yiyordum biraz olsun bastırıyordu çubuk kraker süt muz yemek icin kendimi zorluyordum hatta o haftalarda biraz zayiflamistim bile fakat doktor mide bulantisi ilacı vermisti o şekilde biraz rahatlamıştım 16. Haftamda mide bulantim kendiliğinden geçmişti çok kotuyseniz doktorunuza söyleyin size ilaç verir
Ysn Zezeeeyyldrm meyve filan yemeye çalışın ama cok kasmayın eger cok ciddi bir beslenme bozukluğuna sebep olmuyorsa bu aylarda bebegi cok etkilemiyor aslında ac kaldıkça bulanti daha cok oluyor hafif seyler denemeye çalışın 😊
Cicikus1 Zezeeeyyldrm yoğurtlu çorba, haşlanmış patates, yoğurtlu makarna bunlar bana iyi geliyor. Sabahları da simit ve peynir domates yiyebiliyorum.
Remziye_2121 Mmhtpmhmt04 ahh ben bas ağrısı ve mide bulantısı çok çekiyorum 6 hafta 3 günlük hamileyim 😥😥
Zezeeeyyldrm Ysn saatlerce agzimda cigniyorumki asagiya insin ayy nasil gecicek bu durum ya ilac alim en iyisi
Zezeeeyyldrm Cicikus1 valla her seyden tiksiniyorum zorluyorum kendimi cok acikiyorum ama yiyemiyorum problem
Nurunannesiii12 Zezeeeyyldrm ayniyiz seninle 7+1 😊 en son bekliycem öyle kan vercem demistin hatırladım şimdi. Senden önce öğrenip gitmelisin diyordum. Sağlıkla al insallah kucagina🐣🌸
Kucukmucize Zezeeeyyldrm canım bende de aynı bende 7+4 deyim doktorumu aradım prilam diye mide bulantı ilacı önerdi sizde bi sorun isterseniz.
Elifkskl Zezeeeyyldrm 7+2 iştahım baya iyi ama kilo alamıyorum bende veriyorum anlamadım ben bu işten bsy
ipek2327 8+4 haftaligim kizlar, asla su icemiyorum midem bulaniyor. Gunde sadece 1 bardak o da folikasit alabilmek icin. Benim durumda olan var mi skinti olur mu 🥺
Fatma_7 ipek2327 bende öyleydim dudaklarım susuzluktan patlamıştı artık. Şükür bi sıkıntı yaşamadım ama içebiliyorsan meyvesuyu içmeye çalış
Berin Zezeeeyyldrm bende aynıyım yemek resmi videosu görmeye tahammülüm dahi yok halbuki normalde canim nasil isterdi🙁 zorla yiyorum resmen gün içinde 😑
ayselsuyumm Dün doktaruma gitim herşey yolunda dedi 6 haftalık oldum neden hiç bi bertim yok normalmi sizce kızlar
Remziye_2121 ayselsuyumm keşke bende de öyle olsa ne yemek yiyebiliyorum baş ağrısı çekiyorum mide bulantısı yorgunluk uyku hali her şey var bende 6 hafta 3 günlük hamileyim 😥😥
Hafizerabia43 Zezeeeyyldrm ayni durumdayiz bende ayni seninle haftasindayim midem berbat icim bayiliyor resmwn