Ebru24 Ozlemtpl benim kzıımda hep secde duruşunda 17 +3 de öğrendik yine aynı pozisyondaydı acaba o pozisyonumu seviyo😅😅yüzünü bi göremedik
Ozlemtpl Ebru24 valla bilemicem ama ben sanırım meraktan çatlamak üzereyim😂 ne yüzünü gorebildim ne cinsiyetini siz en azından cinsiyetini öğrenebilirsiniz😂🥰
Egeymen Ozlemtpl ay biz de 17+1 olduk henüz cinsiyet falan yok ortada, hep poposu dönük yatıyo, pazartesi randevumuz var inşallah bu sefer gösterir ☺️
Ozlemtpl Egeymen inşallah cnm😊 valla şimdiki bebekler inanılmaz nazlı bir türlü göstermiyorlar cinsiyetlerini🥰
Ozlemtpl Gulsen4224 teşekkür ederim cnm ozaman desene benim 4. De kız 🥰😂 rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin önceliğim o ama tabi biride erkek olsaydı daha da güzel olurdu 🥰 demekki nasibimiz böyleymiş ❤️
Gulsen4224 Ozlemtpl rica ederim cnm rabbim gönlüne göre nasip Etsin inşallah maşallah 4. Çocuk ne güzel 🥰😍🤲🏻
Ozlemtpl Gulsen4224 aminnn canım cümlemizin inşallah 🤲❤️ evet rabbim hayırlı evlatlar etsin inşallah hepside benim için birer pırlanta 🥰
Ozlemtpl Mnns1 Google den hızlı resim yazın fotoğrafınızı oraya yükleyin bağlantınızı kopyalayıp burda paylasabilirsin cnm
Ozlemtpl enes21ceylan sen sansliymissin 🥰 ayy inşallah canım ya mart ın 3 üne perinatolojiye randevu aldım detaylı ultrason için bakalım ne dicek doktor ❤️
enes21ceylan Ozlemtpl hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım şimdi kaç haftaliksin detaylı ultrasona giriyorsun
Ozlemtpl enes21ceylan amin canım inşallah 🤲🥰 şuan 17 haftalığım randevu zamanıma 19 olucam Allah nasip ederse