Selimegzoglu Pinar1234- ben ikisinide aldım pusetin kendi minderi yeterli kalınlıkta olduğunu düşünmüyorum örtüde dışarda herkes bebeğime bakmasın sıcaklığı korusun diye aldım
Haticearen Pinar1234- ben yaptırdım canım pusetin minderi de var ama aynı yumuşaklikda değil di hem de içimde kalmasın. dedim ve çarşafı da var kirlenenince yikansin diye puset örtüsü de dışardan.gunes rüzgâr toz gelmesin diye düşündum açıkçası
derinsart Pinar1234- minderi var aldigim pusetin icinde ben sadece örtü aldim trendyoldan indirime girmişti .. coronada gerekli diye dşnüyorum oda onlarin maskesi😊
Pinar1234- Haticearen bende pusetin içine battaniye koyarim üzerine de muslin örtü örterim diyorum zaten cok kullanılmıyor puset bence 🤗
Haticearen Pinar1234- tabi canım öylede.olabilir tamamen tercih meselesi ha çok gerekli miydi.degildi belki ama isde heves oldu benim ki🤗
Vilmavebambam Orjinal puset minderi epey ince geldi gözüme. Umay bebek diye bir siteden aldım ben. Minder, güneşlik ve lastikli carsaftan oluşan 3lü set. Küçük bir defosu var ama geri yollamadim. Fiyat performansı iyi.