Nasıl olacak ne olacak ne zaman olur derken dogum yapalı 12 gün oldu bile 😊 15 mayısta test yapıp hafif bellı belirsiz ıkınci cızgıyı görmemel başladı bizim hikayemiz ❤️ geçen sene Ekim ayında Bi kimyasal gebelik gecirdim planlı bişey degildi zaten sonrasında 15 mayısta tam adet günümdü oyle sine test yaptım sabahında saglık ocagına gidip kan verdim ve hamileydim 282 cıkmıstı tabı kimyasal gebelik oldugu ıcın bi acaba yıne gecen ki gibi falan dıye fazla ümitlenmedik eşimle hemen kadın dogumdan sıra alıp gıttın 499 cıktı orada da beta kese gorunmedı ama rahimde kalınlaşma var dedı bı hafta sonra tekrar gıttıgımde gorundü miniğim ve hamileydim 3bucuk haftalık yolundaydı hersey 😍 Hamileliğim cok güzel gecti beni en zorlayan kısmı mide bulantılarıydı 2. Ay sonu gbı baslayıp 3ayda bitti 50 gün falan sürdü mide bulantıları sonrası gayet rahattı hı bide tuvalet olayı var sürekli tuvalet beklıyodum ama tatlı guzel telaslar onun dısında mide yanması ödem ayak şişmesi hiç bir sıkıntım olmadı 32 haftada su sınırda dedı o cok stres yaptı beni oksapar igne kullandım 32 haftadan beri hep her haftada kontrole gıttım 37 haftada doktorum 3 gun sonra gel acıklıgına bakıcam eger acıklık yoksa sezeryan yapıcam dedı aldı beni bı telas neyse gıttık 3 gun sonra baktı hıc acıklıgım yoktu bu arada beni catı muayenesi hakkında cok korkuttulan yumruk sokuyo diyen bıle oldu kendımi o ldar kastım korktum kı bacaklarım kramp seklinde kac gun oyle kaldı hıc kendinizi kasmayın acıtan bı islem degıl neyse sonra bı renkli ultrasona gır duruma gore bı hafta daha bekleyebilirsek beklıyelşm dedı girdim cıktım bu hafta yapalım riske atmaya gerek yok dedı tam 38+0 da sezeryan oldum bu arada. 05 subat 2021 de sabah 8 de gıttık hastaneye ıslemlerım oldu cıktık odaya sondayı odada taktılar uyustuktan sonra taksanız falan dedım ama olmuyo sımdı takmamız lazım dedıler sevmedim sonda olayını ben 🙄 neyse sonra genel mı spınal mı dıye sordular genelde cok agrın olur falan dedi bende spınal olsun dedım zaten bişey falan oldugunda direk genel uyutuyorlar dıye sonra aldılar beni ameliyathane yolunu tuttuk ben sakin kalmaya calıstım hep düşünmemeye ama babamlar eşim olsun bişş dıyolar ıyıyım diyorum ama bırı dokunsa aglıycam ama sakinliğimş korudum sonra gırdık amelıyathaneye gectım amelıyat masanına oturdum cenemı gogsume yaslayıp one egılmemi ve hıc tepişmemi soyledıler onumdende bir hemşire omuzlarımdan tuttu sonra uzandım bu arada amelıyhane erkeklerin olması cok rahatsız etti cok gerildim cıplak oldugum ıcın oda gerdi benı ama neyse sonra omzuma iğne batırdı asagı yada batırıcam burası gibi acıyacak mı de dıde hemsıre batırdıgını hıssedıyordum ama acı sıfır ellerimi bagladılar falan midem bulandı o ara asırı sonra serumla bısey yaptılar gectı sonra ben acaba ne zaman baslıcaklar falan dıyodum kendı kendime doktor gelınce bı laf atar falan dıye dusunmustum ama gelmıs baslamıs bıle hıssedıyordum karnımı elledıklerını ama baslandıgını dusunmedim sordum sonra evet baslandı dedı tepedeki lambalara baktım burda bı kac kısıden duymustum gorunuyo ordan dıye kanlar makas falan gordum sonra hemen yan tarafa baktım cok ilgilenmedim kotu olmuyayımdıye karnımda bı baskı oldu bebısı cıkartırken bastıracaklar demişlerdi o baskıydı sonra şap şap diye ses duydum atlamaya basladı tabı o his anlatılmaz benım gozlerdende akıyor yaşlar istemsizce sonra getirdıler yanıma yuzume dokundurdular gercektende sustu o ara resmen mucize gibi bısey mınnak gozlerıyle bana bakıyo ❤️ sonra götürdüler benim dikişler oldu hıssettım baya ama acı yok korkmayın bu arada estetikmiş yapıstırma yani üstte dikiş olayı yok ona cok sevindim sonra bıttı beni odaya goturduler bebegım geldı sonra 1 saat sonra falan asılarını falan yapmıs lar sonra emzırdim cok zorlanmadım yürü e olayında zorlandım bıraz ama cok asırı kotu degıl korkmayın ondanda agrı olayına gelincede tabıkı olucak sonucta amelıyat oluyoruz bana en son agrı kesıcılı serum verdiler o bittikten sonra agrım falan kalmadı sadece amelıyat yerinizde bıraz acı oluyo agrı hissetmedım ben bıde yanma gıbı bısey benım ameliyattan sonra ensem tutuldu boyle onun seyı ta beynime agrı yaptı beynim zonkluyodu gozlerımin üstünde falan asırı agrı oldu yemek yerken dişlerimi bastığımda beynim zonkluyodu cok kotuydu beni en cok zorlayan oydu galiba anestezidende kaynaklanıyormuş bu bılmıyorum artık ben orda asırı da terledim o yuzden mi oldu tam bılmıyorum 4 5 gun onu cektım kas gevseltıcıler falan hıc ıse yaramadı en son artık dayanamadım bardak vurduk ondan sonra acıldım ve ayaklandım kendime geldim benı mahvetti boyun tutulması yoksa amelıyat o kadar zorlamadı cok sukur 🙏 boynum acilinca ayaklandım kendime geldim normal hayata dondum benım dogum hikayemde boyle haa bu arada karına bastırma olayıda olmadı bende acaba ne zaman bastıracaklar falan dıye bekledim ama olmadı ona da cok sevindim 😀😀 simdi 12 gunluk olduk baya alıştık birbirimize cok sukur Rabbım hepinize sagsalım dogum lar nasıp etsin ınsallah 🙏🙏