Emirinannesi34 Hanımlar 17 haftalık hamileyim yavaş yavaş bişeyleri almak istiyorum. Doğumum temmuz sonu ağustos başı olacak ve ilk doğumum. Neyi alarak başlasam kaç tane alsam çok alma giymeden büyüyor deniyor, böyle mi oluyor
Su123 Emirinannesi34 valla ben kimseyi dinlemedim erken diyenler oluyor ama nekadar biriktirmesen okadar iyi bence yavaş yavaş al derim
mrsbiyolog Emirinannesi34 kıyafetler için biraz daha bekleyin derim ben bende mayıs sonu haziran başı annesi olacağım. Kıyafet için mart nisan ayını bekliyorum şu anda yenidoğanlar hep kışlık,kalın. Ama onun dışında alınması gerekenleri yavaş yavaş alabilirsiniz bizde o haftada başladık. Bir liste oluşturun ve kıyafetler dışındaki eksikleri yavaş yavaş alın derim bence. Ha kıyafet olarakta çıtçıtlı zıbınları alabilirsiniz içine giydireceğiniz en temizi 🤗
Beybisiannesi Emirinannesi34 Ay canım bence kıyafet alışverişini cinsiyetini öğrendikten sonra yapmaya başla eğer ilk çocuksa kıyafet dışında o kadar ama o kadar çok alınacak şey var ki bence kesinlikle kıyafet dışında ki alinacaklardan başla biz odasını beşiğini 27 28 hafta gibi aldık oda yapacaksanız 1 ay önceden sipariş verin mesela beşiği biberonu bakım malzemelerini falan alın kıyafet zaten kolay iş onları da yenidoğan çok fazla almana gerek yok benim ablam 4 takım hastane çıkışı almış bana bende ona ek 5 tane falan yenidoğan çitli badi aldım 5 tane de ayaklı ayaksız alt aldım o kadar 0-3 ay aldım biraz sonra 6-9ay aldım sende böyle yapabilirsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ❣
iremby Emirinannesi34 evet gercekten cabuk buyuyorlar. O yuzden 0-3 ay az al. 3-6 ay al 6-9 al parca parca 3 -5 takim al sonra eklersin lazim oldukca
pptya01 Kıyafet alışverişini detaylıdan sonra yapın. Ama özellikle ilk çocuksa eksikler kıyafet olmuyor sadece. Diğerlerini almaya başlayın. Ateş ölçer çanta falan filan çoook var
Emirinannesi34 pptya01 ilk çocuk ve yavaş yavaşta olsa tamamlamak isyorum son aylarda alışveriş düşünmek istemiyorum
Emirinannesi34 Su123 aynı düşüncedeyim, yavaştan tamamlamak istiyorum. Zıbın vs ne kadar alsam bilemiyorum
Emirinannesi34 mrsbiyolog haklısınız dediğiniz gibi yavaştan almak benim içinde en uygunu. Çok teşekkür ederim. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
pptya01 Emirinannesi34 ben ilk çocuğumda da şimdi de erkenden başladım. Hele ilk de zaten çok eksik oluyor. Sadece kızımda 16 da %99 erkek dedi doktor detaylıda kız olduğunu öğrendik kıyafetler boşa gitmişti nasipse şimdi kullancam. Bebek arabası beşik falan herşeyi aldım yavaş yavaş çok da iyi oldu
Su123 Emirinannesi34 ben 03 ay 5 tane aldım geri kalan zıbınları büyük aldım 3 tane 5 Li hastane çıkışı aldım çabuk büyür diye fazla almadım
Emirinannesi34 Beybisiannesi Beybisiannesi cinsiyetini 14 haftada öğrendik hatta doktorum bir hafta sonra ayrıntılı bakma şansım olur hemde büyür biraz daha yine gel dedi gittiğimde yine ihtimal bile vermeden erkek dedi. Dediğiniz dibi odasını beşini arabasını alarak yavaştan başlayalım kıyafet konusunda bana fikir oldu neyi ne kadar alsam bilmiyordum kayınvalidem sürekli çok almaya ne gerek var deyip duruyor eşimin yanında. Ama eşimde bende hevesliyiz bişeyleri alma konusunda. Amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza🤗
Emirinannesi34 iremby yaz bebeği kısa kollu alsam üşütürmüyüm acaba uzun kol sıcak gelirmi, kafam karışık
Haticearen Emirinannesi34 yavaş yavaş al.canim.kiyafeti en sona.birak beşiği di suyu büyü derken bı dunya şey var ilk bebekse masraflı oluyor birde az iyisi olsun diyosan maddiyat olarak zorlanmazsin
Emirinannesi34 Haticearen ilk bebek dediğiniz gibi beşiği bebek arabası yavaştan sonra beni zorlmasın diye alayım en iyisi ben, sağolun
mommy_bee Kiyafet almak kolay 2 defa ciktim alisverise ve bitti. Banyo havlusu, banyo ve temizlik ürünleri, penye ve triko battaniye, ates ölcer, emzirme örtüsü ve minderi, bakım cantası, müslinler, agiz bezi, cöp kovasi, reflü yatagı alınabilir
Emirinannesi34 pptya01 bende öyle yapmayı planlıyorum nasipse sıcaklarda daha az zorlanırım dediğiniz gibi bebekle ilgili evde hiçbirşey yok benim için herşey alınacak listesinde, sağolun
Misrax Emirinannesi34 21 haftadayım bebek odası takımı aldık bile herkes erken erken diyor sen gordgnu almaya basla
Emirinannesi34 Misrax maalesef benimde etrafımda herkes daha erken diyor ama daha sonra hepsini bir anda almak maddi olarakta zorlayacak. Yavaştan tamamlamak en iyisi. Sağolun
Blablabla Emirinannesi34 içine giydirilen çıtçıtlıları kısa kollu almak iyiymiş hem giydirmesi de kolay oluyormuş. Dış için olanları uzun kollu alırım sanırım ben. Benimde ilk çok bi bilgim yok ama öylesi daha uygun geldi
mommy_bee Emirinannesi34 yenidogan oldugunda yaz kis olsada yinede yag dokusu olmadığı icin üşüyor bu sebeple corap bere patikli alt giydirmek gerekiyor. Ben de hep yazlık almıştım sonra ögrendim uzunkol ve patikli alt ayruca patikli uyku tulumu aldim. Uyurken üstüne bir sey ortmemek gerekirmis.
Haticearen Emirinannesi34 aynen canım bende o haftalarda aldım besigiji falan bana erken.faln.dediler ama umursamadim.bide çevrende çok konuşan olucaktir erken gibisinden kafana çok takma ve herkese söyleme eşinle sen ve bı kaç kişi bilse yeter çünkü herkes her şeyi biliyormuş gibi davranıyor 😂