Hafsanurr Merabalar kizlar29+1 gunluguz doktor bebek ters dedi sezaryan dedi sizce donermi basina gelen varmi?
Kardelenn06 Hafsanurr 37 haftaya kadar terstik sezeryan dı 37 de döndü paşam 😅 çıkmadık bebekten umut kesilmez 😅
Nurcannnnnnn Hafsanurr son ana kadar dönen bebekler var şimdiki doktorlar hemen szryan dyor bence kabul etme bekle suyun nişanın gelene kdar onlar geldikten sonra bebek hala tersse szryn olursun mcbren szryan inanın çok zor ben hemen kabul ettiğim için çok pişmnm
Rukiyoloji Hafsanurr bunu konuşmak için daha çok erken. Benim bebeğim 37+5 de. Şuan bile ters duruyo. Yerinde durmuyor geçen hafta normal doğum için uygunken bu hafta değil. Doktorum endişelenme döner dedi. Bence sizde endişe etmeyin daha baya var..
Diyatom Nurcannnnnnn sezeryan zor evet ama normal doğum çok mu kolay acaba🙄 ikisinin de farklı zorlukları var biraz akışına bırakmak lazım. Kadınlar çekiyor doğum çilesini ama normal ama sezeryan her türlü zor. Allah veriyor gücünü. Mucizeler kolay gelmiyor🤗
Nurcannnnnnn Diyatom normal doğumda zor ama szryan berbat bişey karnımdaki uyuşukluk bile bi tuaf geliyor geçmez diye aklım çkıyor şuan öksüremiyorum çok zorlanıyorum :()
Alperefet Hafsanurr o haftada pozisyonununu söylemedi bile doktorum çok erken dönse bile yine dönebilir yani😂
Diyatom Nurcannnnnnn sizin doğum yapalı ne kadar oldu bilmiyorum ama geçiyor zamanla. Hatta uyuşukluk ameliyat yerini hissetmeme hepsi geçiyor. Unutuyorsunuz bile ameliyat yerinizi.
_imra_1213 Diyatom sezeryanda tamamen iyileşme süresi 6 ay ama normal doğumda ertesi gün ayaktasin 1 hafta sonrada hicbiseyin kalmıyor, zorunlu olmadıkça normale yönelmek lazım, 🙂
Attent Hafsanurr canim ona hemen karar vermek sacma olur 37 38 haftaya kadar yolu var ben 34 haftadyim hala yukarda :)
Efsane01 Hafsanurr şu an sezaryen kararı almak için erken döner yada dönmez o sizin şansınıza benim ilk bebeğim 37+3 e kadar dönmemişti ve doğum başlayınca mecburen sezaryen olmuştu ama hiç üzmeyin kendinizi hakkınızda hayırlısı olsun önemli olan sağlıklı bi şekilde doğması zaten sezaryen veya normal doğum şeklini bebek belirler her zaman sağlıkla kucağınıza alın inş🥰
Diyatom Nurcannnnnnn bir hafta daha sabredin. 15-20 günden sonra ben alışverişe çıkmıştım kuaföre gitmiştim gezmeye başlamıştım. Hiç bişey kalmıyo. Sezeryan olan Arkadaşlarımdan çalışmaya başlayanlar bile oldu 40ı çıkmadan. Hele 2 ay sonra eski kotlarımı bile giymeye başlamıştım hem kilom gitmişti hemde ameliyat yerimde hiç ağrı kalmamıştı. moralinizi yüksek tutun hepsi göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor😊