Mom__12 Kızlar tekrardan merhaba 😀 26 haftalık hamileyim ve çok fazla çatlağım var hızlı kilo aldım ve hala deli gibi çatlıyorum benim gibi olan var mı?
Msydn6 Mom__12 ilk gebeliğinse napsan da ne kullansa valla çatlıyor yapacak birşey yok maalesef 🤷🏻♀️birde zayıfsan iç karnın küçükse geçmiş olsun 😂 ama bebe yağsı hindistan cevizi yağsı kantoron yağsı ve aloe vera jeli gibi şeyler kullanarak en azından çok yayılmasını kaşınmasını önleyebilirsin göbeğini nemli turmuş olursun bunları dene bence ben kullanıyorum ikinci gebeliğim şuanlık ekstra yok ilkinden kalmalar var bakalım 🤷🏻♀️
neslihan0558 Benimde ilk gebeliğim , en pahalısından en ucuzuna kadar kullanmadığım krem nemlendirici kalmadı karnımdan bacaklarıma kadar çatladım . Nasıl olacak sonrası bilmiyorum
Mom__12 neslihan0558 vallahi yapıcak birşey yok sanırım her duşta soğuk su döküyorum çatlaklarıma sonra kremliyorum hayırlısı
Msydn6 Mom__12 aman boşver aynen öyle benimde ilkinden harita gibi kasık ve bacak bölgem napim rengi açılıyor ama biraz kalıyor yeri 🤷🏻♀️