Sezen07 Kızlar erkek diye daha önce tartışma açmıştım falan çok kız istiyorum demistim %70 erkek dediler hatta bende herkese yazdim erkek diye simdiiiiii bugün gittik veeeee kızzzzim oluyor %100 KIZ eşimin mutlulugu bile görmeye degerdi o çok kız istiyordu 😂😂 Allah isteyen herkese önce sağlık lı evlat nasip etsin sonra gönlüne göre cinsiyet 😂😂 kızı erkeği yoktu ama ne bilim çok ozeniyordum birde peygamber efendimizin kız çocukla olan hadisleri beni hep etkiliyor bu sevinci inşallah sizde yaşarsınız 😂😂🌹🌹❤❤
1prensesannesi Sezen07 yaaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucagina almak nasip etsin🙏 canım benimde dün netleşti kiza benziyordu zaten kesin kız şimdi 🤗😍
Duygugrsn Sezen07 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaçıncı haftanızda netleşti peki cinsiyeti ?
Ozlemilhan40 Sezen07 bende 4 buçuk aylıkken özel e gittim erkek dediler 7 aylıkken de devlette yüzde 100 kiz dediler 😁😂😂
Mervezngn Bana 11. Haftada kıza benziyo 14 haftada %80 erkek dediler yarın netleştirmek icin gidicez benim gönlümden gecende kız ama rabbim hayırlısını versin bakalım neymiş😄
Sezen07 Mervezngn inşallah gönlümüzdeki olur eşin o yüzündeki şaşkın ifade ve mutluluk bile yetiyor sağlık lı gelsin evlatlarimiz 😁🌹🐼
Sezen07 1prensesannesi yyaaaa bende geçen demistim bende çok kız istiyorum diye erkek ama diye şimdi prenseslerimiz geliyor çok güzel 🌹🌹😁❤🐼
1prensesannesi Denizz01 ins canım Rabbim gönlüne göre versin🙏 benim bi kızım var şükürler olsun bi tane daha olacak 🤗
Sezen07 Ozlemilhan40 yaaa ole demeyin ama bu detaylı gördük iki yanak mı dudak mi ne işte onları gördük ilk erkege benziuor dediğinde emin değilim dedi ama bunda eminim dedi ki bende gördüm pipi yok 🤣
Ozlemilhan40 Sezen07 bana detaylıda söylemediler devlette kontrol oluyorum Hastane mi degistirdim yüzde yüz kiz dediler kiz erkek farketmez sağlıklı olsunlarda