Zeyzey1616 Kızlar 12. Günlüğüz göbek deligi kanamış neden olmuş olabilir başına gelen varmı https://hizliresim.com/zlQDBM
Busbushatun Zeyzey1616 canm cok aglamasi filan oldumu kizimda degil ama bi yakinimda olmustu doktor onemli degil demisti diye bisey hatirliyorum ama kn degil akintida olabilirdi onunki doktoruna bi danissan ulasilabilir bi doktornuz var mi?
Gull_94 Zeyzey1616 gobek bagı yenı dustuyse normal olabılır k vıtamını eksıklıgındende kaynaklanıyo olabılır
Zeyzey1616 Busbushatun Çok ağlamadı ama göbek bağı düşeli 5 gün oldu bugn kanamış ilk bebeğim olduğu icn korktm saolun
Zeyzey1616 Gull_94 göbek bağı 1 haftalıkken düşmüştü bugn 12.gün bugn farkettm kanamış az korktum ilk bebeğim olduğu icn bilmiyorum saolun
Gull_94 Zeyzey1616 danısabılcegnjz bı saglık kurulusu varsa yakında goturun yınede bazen normal olabılıyo ve dedgm gıbı k vıtamını eksıklıgınden öumkun oldukca temız tutun o bolgeyı bısey olmaz 😇
Busbushatun Zeyzey1616 yok cnim onemli degil bidaha olmicaktir arkdasa sordum normal demis ozaman dokktoru dusmeden snra pihtilasmayla alakali olabilen biseymis