minikcivcivim Kara1833 ya ben çok merak ediyorum eşim götürecekti kaldi öylece bebekle gideriz inşallah 🙏🏼
Kara1833 minikcivcivim hmm olsun cnm napalım düzelir belki 🤷♀️ evet 5 6 aylık çocuklarıyla gelen çok aile vardı nasip olrsa gidersiniz canm inşallah
minikcivcivim Kara1833 ınşallah canim inşallah yine erteler biliyorum ama yapacak bir sey yok 🤷🏼♀️ ee ne yapıyorsun canım 😊
Kara1833 minikcivcivim napim kahvaltı yaptık eşim hastaydı izin verdiler evdeyiz uykum var uyurum gene ben😂😂 sen napıyosun
minikcivcivim Kara1833 bende uyandım geri uyudum 😅😅 hamilelikden mi bu uyku kiz 🙈 sanki grip.olucam havalar soğudu gece üstüm açık kalıyor sabah da üşüyorum ya🤦♀️ Geçmiş olsun canim
Kara1833 minikcivcivim saol canım 😁😁 evet hamilelikten gece çok uyanıyorum bana havalar hala sıcak geliyor ben üşümek istiyorum da eşim fırsatmı veriyor camı kapatıyor üşüyom diye hep
minikcivcivim Kara1833 😅😅 biz heryer açık uyuyoruz valla canim oda sıcağı sevmez ama üşüyor bütün çarşafı kendine alıyor ben garip garip uyuyorum kiz 🤣🤣
Kara1833 minikcivcivim ben üstümü örtmüyorum ki açık olsada soguk oluyor biliyorum ama bana sıcak geliyor karnımı örtmüyorum tek eşim kendim üşüyom diye beni yakıyor neyseki akşam okadar sıcak olmuyor sabah camı açabiliyorum allaha şükür 😂😂
minikcivcivim Kara1833 ahaha seni düşünüyor demek mi canim 🙂 benim odun işte ne yaparsın 🤣 Artık soğudu ya hatta sizin oralar daha soğuk olmuştur şimdi değil mi ? Bizim burayı bilirsin .gündüz biraz sıcak ama sabaha karşı.cook güzel 😍
Kara1833 minikcivcivim yok kız kendisi üşüyor biliyor benim yandıgımı ama evet akşamları gayet serin sabahta öğleden önce serin oluyor cam kapalı olursa sıcak oluyor ögleden sonra 2 gündür güneşli hava hava kapalıyken çok güzel oluyor buz gibi serin 😂
minikcivcivim Kara1833 oghhh mis valla ya 😊 tüm yaz boyunca yandık vala çok güzel oldu böyle olması şükür bebekler güzel vakitleri denk gelecek 🌸 kiz akşam ne yemeği yapacaksın
Kara1833 minikcivcivim aynen o yönden biraz şanslıyız 😁 valla eşim hastaya onun için tavuk çorbası yapacagım akşama iyi gelir
minikcivcivim Kara1833 afiyet olsun canim 🙏🏼 Valla öyle bitkin hisseoduorum ki kendimi adım atmak istemiyorum kiz
Kara1833 minikcivcivim valla benimde yapasım gelmiyor da bişey mecburuz biz yapmazsak yapacaklar mı sanki eşim yapar yapmasına ama oda hasta hastayken de dışardan mı yesin 😂 çorba iyi gelir yapalım bakalm
minikcivcivim Kara1833 öyle valla ben yapmasam beni anlarlar mi ? Hamile bile demezler.. hadi eşim yine anlayışlı biri kendi yapamaz ama yinede sorun etmez..Ama aniden annesi gelse hemen laf eder.
Kara1833 minikcivcivim anneside kendi yağıp yesin canım eli ayagı yokmu hamilesin diye otur ben yapayım diycene herşey ayagımda olsun diyor 😒
Gamzegamze49 minikcivcivim maşallah rabbim bağışlasın diyeyim inşallah bi nefeste kurtulursun benimde ilk sendeki heyecanı biliyorum dua edersin bana da bu hafta doğumum olacak inşallah bebrgimiz gelirse 🥰😘😍
minikcivcivim Gamzegamze49 yaa maşallah sağlıkla gelsin inşallah canim❤ darısı bizim başımıza inşallah 🙏🏼 cümlemizinkini canim 🙏🏼
minikcivcivim Kara1833 şükür suanlik gelmiyor kiz eli var ama çok güzel bir takdik bulmuş şeytanın aklina gelmez 😬 diyor parmağım çıktı ağrıyor o yüzden hiccc yemek yapmaz