minikcivcivim Kara1833 https://www.hizliresim.com/r6z1ual baksana canim sunum burnuna 😅🙈😍 burnuna aşık oldum 😍
Kara1833 minikcivcivim bende bunları aldım 😁 çekmece içi düzen için bide 3 6 aylık sıfır kol aldım ucuzdu 😂 zarf dosyayıda içine hastanede dogum zamanı kagıtları koymak için aldım 😁
minikcivcivim Kara1833 ya bizim ki sanki hiç hareket etmiyor geçen ayda böyleydi şimdide anlamadım 🤦♀️
minikcivcivim Kara1833 aa çok iyi yapmışsın canim benim ben alamadım uzak bana biraz ya sen iyi almışsın kiz sabah mi gittin
Kara1833 minikcivcivim yani belli haraket ettiği saatler vardır illa 10 kere hareket ediyorsa sıkıntı yok doktorlar öyle diyor 🤷♀️yok kız😂😂 saat 2 de gittim daha yeni koyuyorlardı malzemeleri hemen aldım 😂😂
minikcivcivim Kara1833 aaa cidden mi gıcıklar ya ben bir defa sabah gittik yoktu bitmişti ne güzel bulmuşsun valla güle güle kullan balim 😍😘
minikcivcivim Kara1833 ahaha yaparsın yapar 😊😊 gobusun nasıl ne durumda sadexe göbüsünü çeksene ya merak ediyorum hemen silersin sonra
Kara1833 minikcivcivim şuan da müsait degilim göbüşüm biraz aşagıda gibi erkek çocukta öyle olur diyorlar ama bilemedim yarın sabah çekersem atarım canm😁😂
minikcivcivim Kara1833 atmadan haber ver bende burda olayım ki geri sil canim hemen 🙂vala beni bugün komşumuz gördü eski bayadır görmüyordu düşmüş demiş göbeği demek ya. Erkek göbeği böyle yada artık zamanı geliyor yava s yavaş böyle oluyor