minikcivcivim Kara1833 var ama hiç böyle alışveriş yapmadık o sevmez ki böyle kart alışverişini 😕 yoksa bir tane havlu lazım o gösterimlerin 10lu hastnae çıkışı gelirse onu bekliycem
minikcivcivim Kara1833 valla öyle ama 🤷🏼♀️😔 Ya şuan çok.hareketli birde resmen aşağı vuruyor acıyor artık 😯
Beyzasimaylina minikcivcivim az önce yanlış posta yazmıştım silmek zorunda kaldım canım nasılsın bebişin dogdumu ❤️🥰
minikcivcivim Beyzasimaylina bende neden orda görünmüyor dedim🙂 Teşekkür ederim balim yok daha değil ya🤭😊 32 haftalık olduk şuan.
Beyzasimaylina minikcivcivim maşallah sağlıkla kucağına Al inşallah bende şuan 24 haftalık hamileyim ve 19 aylık bir Kızçem var ❤️❤️❤️🥰🥰
Beyzasimaylina minikcivcivim ikinci bebeğimde kız aslında dahada erken istiyordum ama rabbim böyle uygun gördü sağlıklı olsunlarda 🥰😌
minikcivcivim Kara1833 uyudu mu🙈ay valla öyle sallanıyor resmen artık elleri mi ayaklarımı neyse cıkartıcak resmen ninnii söyleyeceği az kaldi😅
minikcivcivim Beyzasimaylina ay zor olmazmiydi daha da erken olsa ben birinci ile nasıl yapicam derdin düştüm 😅 şuan öyle tekme atıyor ki afacanim ben der gibi😅
Beyzasimaylina minikcivcivim ah ah ablası sen benim evdeki canavarı görsen çocuk değil yani ama ikisi bir büyür gider bidahada yapmam işte şuan ilk 1 sene zorluğum var 😂🌸