Kara1833 minikcivcivim valla bilmiyorum ki ben internetten almıyprum bedenime uymuyor diye korkuyom olmazsa büyük olursa diye cesaret edip alamadım hiç🤷♀️
minikcivcivim Kara1833 amaniiinnnnn yaaa yerimmm yer 🤣😍😍😍😍❤❤❤🧿🙏🏼🙏🏼 bin kere maşallah 🙏🏼🙏🏼 kiz bu tatli bir tosuncuk boyle o ağzını burnunu yiyceksin😊
Kara1833 minikcivcivim doğsada yesek😂😂 sabredecez 1 ay daha senin tosuncukuda çekersin artık gidince bakalm napıyor 😂😂
minikcivcivim Kara1833 tabi çekerim hayatım bir önce ki gittiğim kontrolden var ama senin ki gibi değil ki ya 🙈😍
Kara1833 minikcivcivim olsun bizimki göstermedi göstermedi en son çikolata yedim girdim herhalde çikolatanın tadını aldı elide agzının yanında olunca emme refleksiyle öyle yaptı 😂😂 kimbilir biz daha nezaman görecez nazlı beyi kesin doğunca görürüz artık 😂😂
Kara1833 minikcivcivim oyyy oy oy sakin tosuncuka bak sen dudak adam 😍😍❤️💙bizimki bana benziyor muş babası öyle diyor 😂😂 sizinki kime benziyor
minikcivcivim Kara1833 sende çikolata ye git balim gitmeden önce evden çıkarken yemeye basla biraz 🤣oyy yerim ya ben onu tabi sen ne yersen ona da geçer ama canim benim çikolata arıyorsa dediğin gibi ☺️🙈🙈 ahaha kolunu gördüm emmeye çalışıyor 😃
minikcivcivim Kara1833 değil mi dudakları botokslu gibi 😃 ay cidden sana mi benziyor bende bana benzesin isterdim ama ne benim dudağım böyle nede burnum 🤣 anlamadım kime benzediğini doktorumuz da sordu ama ailede kimseye benzetemedim.
Kara1833 minikcivcivim oda ben gibi bogazına düşkün 😂😂 valla bilmiyorum eşim öyle diyor benim dudaklar ince burun biraz yan durunca benziyor ama dogunca bakacaz bakalım 😂😂 aman bezemesede olur ki sağlıgı iyi olsunda canm
minikcivcivim Kara1833 oyyg maşallah balima 🙏🏼 valla öyle tabi ki balim sağlıklı olsunlar. Doğunca çikolata delisi olur artık bal 😃😍
Kara1833 minikcivcivim 😂😂 inşallah sağ salim gelsin tosuncuklar 😁😁😍 doğsunda belki sevmez ama çikolatayıda sevmeyen çocuk mu var 😂😂😂
minikcivcivim Kara1833 valla yok malesef 🤣 sadece bebisler mi ben bile çikolata denilince dayanamam evde mutlaka iki tane nutella bulunur 🙈 allahım ya tosuncuklar cidden 😃 sizin bebiş bizden önce gidiyor maşallah allah nazar değdirmesin 🧿🙏🏼