minikcivcivim ben salak gibi gidip kilitli aldım fermuarlılar daha geniş bence hemde açıp kapaması kolay sen fermuarlı al kilitli alma sana listeyi attım ya ben ne koydugumdçu söylemiştim ona göre sende kendine göre nasıl istersen okadar koyarsın ben az koydum fazlaya gerek yok ev yakın diye senin ev uzaksa hastaneye yedekleri fazla koy ben kendime 1 elbise geceliğim var onu koydum 2 pijama tipi koydum takım değil ama napacam takımı paramı vereyim ona verecegime gider çocuguma bişeyler alırım 1 hırka koydum kış soguk olur diye çorap koydum iç çamaşırı ben emzirme atleti koydum südyen gereksiz ikiside aynı işlevi görüyor zaten göüs pedi koydum kullanmam ama genede aldım kapalıyım diye yazma koydum bir tek depend peçete pipet pet bardak kaldı bitter çikolatada iyi oluyomuş onuda doğuma az kala alır eklerim kendime üşenmezsem kayısı komposto türü yapacam gaza iyi geliyormuş okadar terliğim var zaten onu yıkar güzelce temizler götürürüm hastaneden çıkarken giyeceklerimide gitmeden koyacam çantaya bukadar yani beşiğini falan düzenledim oturuyorum şimdi 😂😂