Hifaefraimm minikcivcivim yaa çatlatma insenden sonra hamile kalman cok sevindirdi beni bende çatlatma inesi sonucu hamile kaldım
minikcivcivim Hifaefraimm 😍😍ya ciddi misim kaç aylık bebiş peki canim Evet şükür iğne ile hamile kaldim🌸
Hifaefraimm minikcivcivim maşallah rabvin banada nasib etsin karnımın büyümesini ve cocuğumu hissetmeyi cok istiyorum çünkü ilk geveliğim merak ediorum o hissi
minikcivcivim Hifaefraimm oy canim inşallah hayırlısı ile hissedersin canim🙏🏼benimde ilk bebeğim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canim🌸
minikcivcivim Hifaefraimm haha sende hissedeceksin işte böyle sonra benim gibi uyusada uyusam dersin🤣😍🙈
Hifaefraimm minikcivcivim yaaa desene bu derdi bin dermana değişmem ne muazzam bi duygu allah bütün bayanlara isteyen herkese nasib etsin bu duygu yu
Kara1833 minikcivcivim yok 31+3 nerde bana kalsa hemen doğum zamanına gelirim 😂😂 benimkide oynuyor bazen yoruluyor duruyor 😂😂
minikcivcivim Kara1833 Hiii az kaldi kiz 😍😍he valla bize kalsa öyle tabi 😍 Bugün durmadı maşallah he o böyleydi şükür artık düzenli oluyor bakıyorum 🙏🏼🙈🤗
Kara1833 minikcivcivim rabbim sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi 49 gün kaldı 😂😂 ben öyle hesaplıyorum doktor 38 e mi gün verir bezamana verir bilmiyorum
kalpatisi_ minikcivcivim ahahahaha bu videoyu görünce aklıma şey geldi çok film hareketler bunlarda diyolar ya bu gecede uyku yok size ziyoda ziyo ziyo 😅😅😅😅😅 ben uyumadan ne uyuması diye mesaj veriyo yandınız 😅😅
minikcivcivim kalpatisi_ hahah değil mi 🤣🤣🤣🙈 yandık valla bazen diyorum ki ala hala uyumadı mi hiç gözümü açınca bile hareket halinde oluyor 🤣🤣