minikcivcivim valla we baby biberon emzik avent ıslak mendil slipy yeni dogan bezde slipy burun aspiratörü bide fizyolojik serum aldım burun temizliği için oda we baby marka ben hastaneye kendim için 2 gecelik 1 hırka götürecem belli olmaz velki üşürüm malum kan kaybediyoruz dogumda çorap giymeyi pek sevmem ama genede alırım 2 çift depent alırım 2 paket neolur ne olmaz terliğim var ama begenmiyorum yenisini alacam 😂 kendime ıslak mendil kagıt havlu pipet pet bardak götürecem sezeryanda fazla kalkamıyosun tam dik oturamıyorsun oyüzden pipet işime yarar öncekinden tecrübe 😁 kahve almam eşim kantinden getirir yada yanımda kalan kim olursa bebek için ıslak mendil bez 15 tane neolur ne olmaz alırım ben 😂 3 takım 3 zıbın 1 tane 10lu hastane çıkışı 2 eldiven 3 çorap bi kalın battaniye 2 ince battaniye puset puset üstüne bi müslin örtü emzik neolur ne olmaz biberon mama gerekirse alırız ordan pişik kremi bunlar var sonra bakacam aklıma gelmeyen eksikler varmı varsa ekliycem bişey olursa ev yakın eşim getirir lazım olursa bakalm bukadar 😁