Kara1833 ya dinlemiyorum ama tutturuyor benim doktorum olsun diye. Kendi doktoru daha iyiymiş ki ben ona da muayne oldum istemiyorum doktor bir kere azarladı beni kanamam vardı kalktı bu bebek düşer ölür dedi nasıl üzüldüm ağladım çok şükür bak doğuma az kaldi şimdi nasıl giderim ben ona. Aynen birde yani paranın bu konuda önemi olmamalı bence ki maddiyat sıkıntısı yok. Kendi kendine yorum yapıyor birde beni hep üzüyor ya. Diyelim bir komşusu gelse hemen doğumla ilgili konuşuyor yok çok zor. Yok kan bilmem ne. Geçen gün mezarlığa gittik birinin de bebeği ölmüş bana gelmiş sana bebek mezarlığı göstercem dedi yok ben bakmam dedkm gitmedim. Kurban bayramında da kasapdayiz kurbanımız kesiliyor eşim bu yok benim adıma kestirdi diyor ben ne zaman böyle kurban görsen aklıma doğum geliyor böyle kesiyorlar işte bilmem ne ya demesi lazım ben bu kadının yanında bunu konuşup bunu etkileniyeyim ne güzel gelinim ben korkmam diyor der. Korkutmiyim der. Yok ben korkuyorum anne dedikce korkutma çabalarına girdi. Artık rüyalarıma girmeye başladı ya uzak duruyorum mesafeli davranıyorum ne zaman beni görse hemen doğum konusunu acıyor