Kara1833 minikcivcivim var evet 😁😁 fazla bakmıyorum ilki gibi nasip olmazsa diye korkuyorum tabi biraz 🤗
minikcivcivim Kara1833 öyle olumsuz düşünme canim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin şurda ne kaldı sanki 🙈saglikla kucağına da alırsın inşallah o zaman doya doya bakarsın annesi ❤
bigunanneolucak minikcivcivim 4. Gebeliğimde dış gebelik oldu 😞 hastenede yattım falan ayy cok kötüydü☹️
Kara1833 minikcivcivim amin valla öğlenden buyana başım çok fena agrıyor kuyruk sokumumda agrıyor geçmedi ya 😤 birazdaha geçmezse doktora giderim herhalde 🙄
minikcivcivim bigunanneolucak çok geçmiş olsun canim benim ne zaman oldu bu en son konuştuğumuz zaman mi hamile kaldın ?
minikcivcivim bigunanneolucak canim benim ya geçmiş olsun canim bir daha tekrarlanmaz inşallah 🙏🙏🙏 neden olduğunu doktorlar söylemiyor mu canim ?
minikcivcivim Kara1833 bende bugün hiç hissetmedim hareket ediyor içerde biliyorum ama tekme felan atmıyor sadece kafasını dayıyor göbeğime o kadar yoruldum acaba ondan mı
Kara1833 minikcivcivim aşagıda daha zaten bu haftada pek yukarıda olması mümkün değil ama bilmiyorum anne hareketli olunca genelde bebekler su sallandıgı için uyuyormuş sakin sakin dinle bide