minikcivcivim Nupeell 3+6 görünüyor canim ben iğne oldum etkisi mi diye korkuyorum 🤲insallah değil-dir inşallah
ezgikartal minikcivcivim korkma allahin izniyle hersey guzel olucak merak etme icini ferah tut. Gerci yarin ver kan bugun versen yarin cikar. Ama yarin erken verki ogleden sonra ogren
minikcivcivim ezgikartal öyle yapicam canim yarın sabah vericem barkodunu alicam 🙏🤲🤲 çok teşekkür ederim canim allah razı olsun 😘
minikcivcivim Gulsen4224 hahhaah 🤣🙈😘😘😘 valla ya ama çok değildi çok umutsuz yaptım biliyor musun sırf test yapicam diye yemek yemedim su içmedim çıksın diye 🙈yarın hemen kan vermeye koşa koşa gidicem 🙈
Gulsen4224 minikcivcivim ayy inşallah balım ya pozitif der doktor 🥰eşine de güzel bir süpriz yaparsın şok olucak belki🙈
Nupeell @minikcivcivim ben direk ultrasona girmiştim kan falan vermedim bekleyemezdim çünkü 😂 hakkında hayırlısı olsun balım inşallah güzel haberler alırsın 🙏
minikcivcivim Nupeell 🙈ben çok korkuyorum ya yoksa diye canim gidemiyorum o yüzden 🙈 Teşekkür ederim inşallah kan da çıkar böyle ya
ezgikartal minikcivcivim kasiklarim batti ve cok agridi mi? Akintin boyle su gibimiydi hep ayiptir sormasi ?
minikcivcivim Elbet-birgun-kavusacagiz yaa 🙈🤲inan rüya gibi ve rabbim inşallah bu rüyayı bütün anne olmak isteyenlere nasip eder şuan varya ayaklarim tutmuyor 🥺 ama hiç agrım yok normal mi ki
Mizgin2020 minikcivcivim ayyy kuzum hamilesinnn cooookkk ama cooookkk mutlu oldum kız kalbim bu fazla attı sanki kendimin olmuş gibi ya 🥰😘
minikcivcivim Mizgin2020 darısı sana olucak inşallah canim benim inşallah sende en kısa zaman da hamiş kalcaksin 🤲🙏😘tüm dualarım seninle inşallah 🙏❤
Kara1833 minikcivcivim rica ederim bende bu ay hamile kaldım rabbim nasip ederse sağ salim kucagımıza alırız inşallah 🙊🤲🤲🤲
Mizgin2020 minikcivcivim inşallah canım inşallah ersin hocaya müjdeli haberi ver en kısa zamanda oda çok mutlu olur 🥰🥰
Kara1833 minikcivcivim yumurtlama dan 1 hafta sonra sırt agrısı oldu aşırı bel ve kuyruk sokumunda agrı oldu sınra adete 3 gün kala falan bacagıma kramp giriyordu hiç ümidim yoktu adete 3 gün kala yaptım çıktı inanamadım evdeki bütün testleri harcadım yetmedi bide ovulasyon yaptım 😁😁😂
Greyfurt Gözünüz aydın hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kanda da çıkar keseyi bebişi de görürsürüz 🤲🤲
Sermec27 minikcivcivim yaaa daha biraz önce video paylaşmıştın o kadar dua ettim ki Allahım sen cok büyüksün ya cok duygulandım 😔❤️🥰rabbim kucagına da almayı nasip etsin inşallah 🤲
minikcivcivim Sermec27 ya evet az önce o müziği inleyip ağlıyordum 🥺😞 şimdi ne yapicam bilmiyorum bile. Allah razı olsun canim benim çok teşekkür ederim 🙏 umarım yanılmıyorumdur inşallah bu hayal değil-dir 🙏
Mizgin2020 minikcivcivim kız yıldönümü hediyeniz oldu valahi ya rabbim büyük gerçekten o kdar uzuluyordun sonunda yüzün güldü
blueberyy00 minikcivcivim ay maşallah hamilesin kuzum hayırlı olsun çok güzel çıkmış ay hadi gözün Aydın ya kendim gibi sevindim tebrik ederim hadi şimdi başlasın bu serüven senin içinde 😍😍