Zeynep5353 ne kusuru canim sorabilirsin🌸🙏 evet catlatma iğnesi oldum. Aşılama olmadım 1 tane gerekli diyordu doktorum eger birden fazla yumurtan olursa iğne vermem dedi. Cogul gebelik olur ya da hepsi çatlamaz yumurtalığına zarar verir dedi, şükür 1 tane 18 mm oldu iğneyi 14.cu gün oldum ve o gün çatladı yumurtam ayrıca o gün duphaston başladım düşük olmasın diye. Birde bu sürede adet olduğum günden itibare myo fol folik asit kullandım bunu pko olan hastalara veriyormuş içerisinde inositol bulunuyormuş daha kaliteli yumurta acısından önemli dedi. Igneden 10.cu gün test yaptım çok silik çıktı 12.ci gün yaptım beta da artış var olduğunu anladim çünkü belirgin oluyordu en son dün ve bugün yaptım 14.15 günleri ve net iki çizgi 🙏 darısı sana ve tüm isteyenlere olsun bu sürede kür felan deneme çünkü zaten yumurta istenilen boyutta ve aşılama olucakmissin senin ihtimalin daha yüksek çünkü aşılama da en kaliteli sitemler seçiliyor en hızlıları enjekte ediliyor o yüzden rahat ol canim 🌸 varsa başka sorun yanıtlarım