Belgin34 Bugün şeker yuklemesi için gittim 24+3 günlüğüm şükür şekerim çıkmadi ama doktorum dedi 1 hafta 10 gün önde dedi iri bebek mis 819 gr dedi sizin bebisler ne durum da internette normal deniyor ama sizinkiler nasıl
sumeyye60 Belgin34 Şeker çıkmadıysa genetik bir durum sağlıklıysa hiçbir sorun yok. Benim oğlumda da şekerden şüphelenmişlerdi çıkmadı şükür. 24+1′de 977 gram 34 cm’di. Kilosu 2 hafta kadar öndeydi 34+3 olduk hala öyle gidiyor.
Belgin34 sumeyye60 benim diğer oğlum 2300 kadar doğdu bari bu biraz iri olsun diyorum sağlıklı olsunda ınsallh bizimde böyle devam eder
mrsbiyolog 24+6 gitmiştim benimde 26. Hafta ile uyumlu dedi şekerin yok ama dikkat et tatlıdan,karbonhidrattan uzak dur elinden geldiğince birde günlük mevye porsiyonun 3 avuç içini geçmesin dedi. 870gr çıktı bizimkide
Belgin34 MucizeAnnesii normal kahvaltı meyve akşam yemeği ama benim ekmeği kısmam lazım 24 haftalik 8 kg aldim
MucizeAnnesii Belgin34 bazen geriliyorum bebeğimin kilosu az çıkacak diye kontorllerde o yüzden sordum sağolun
Belgin34 MucizeAnnesii valla çok dikkat etmiyorum şunu yiyimde kilo alsin diye normal besleniyorum hatta yumurta bile yiyemiyorum