Helllooooo Ebruderya olmaz canım benimki 33 ten beri kanalda tam yerleşmiş ama ne gelen var ne giden haftaya cuma günüm bitiyor
Diyetisyenanneee Helllooooo ahahhahaha yorumları okurken gördümde çok güldüm , inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi 😂😂😂
Hd8 Helllooooo ben 30+5 im bebeğim kanala girmiş doktorum yatacaksın dedi günlerdir üzülüyordum erken dogacak mı diye bu yorumunuzu görünce çok umutlandım🙏
Helllooooo Ebruderya valla keşke şaka yapıyor olsam 😿 haftaya cuma günüm bitiyor haftaya Cuma’ya kadar gelmezse doktor suni verecek
Bbekirimisil Benim bebegim de kanalda doktorum bana dedi cok yürürsen yürüdüğün yerde dogurabilirsin sadece yatacaksın dedi
Diyetisyenanneee Helllooooo Beğenmişsiniz ama alınmadınız dimi sadece ne gelen var ne giden lafınıza istinaden dedim 🙏🏻 yoksa art niyetim yoktu inşallah sağ salim gelir miniğiniz ❤️
Sbldgn37 Benim 29 haftalıkta girmişti ve ben 39 da doşum yaptım ama benim tabi erken doğum riskim vardı iğne serumla 34 haftadan sonra bıraktık bu seferde kendi gelmemişti