Ozdmrkbraa Kızlar önerdiğiniz bi marka var mı bebeğim 2 ay 15 günlük oldu şimdi kullanmaya başlayabilir miyim başlarsam ne zamana kadar kullanabilirim
BurcuP mlsmrtgl İnstagramdan mı internet sitesinden mi aldınız acaba , bağlaması kolay mı peki hiç evde deneme yaptınız mı?
Ozdmrkbraa sternocleidomastoideus ne kadara almıştınız onları inceledim güzel duruyor mesaj attım fiyatını da cevap vermediler daha
Ozdmrkbraa sternocleidomastoideus artık sadece kucağım da duruyor kolik ğstelik bunu duydum bide sling deneyim dedim
sternocleidomastoideus Ozdmrkbraa neredeyse her doğum yapan arkadaşım tavsiye etti, yapışık yaşıyorsun mutlaka sling al diye. İnşallah size de yardımcı olur
Ozdmrkbraa sternocleidomastoideus inşallah canım keşke bana da tavsiye edip söyleyen olsaydı da 2 aydır böyle zorlanmasaydım 😣
sternocleidomastoideus Ozdmrkbraa ya kıyamam ☺️Aradan öyle denk geldi işte daha kim bilir neler neler vardır bilmediğimiz çok normal yaşayıp öğreneceğiz napalım☺️🤷🏼♀️
Ozdmrkbraa sternocleidomastoideus aynen öyle olacağız sanırım bebeğim kolik olduğu için çok zorlanıyoruz 😣