Mummyyy Arkadaslar 27.haftada 10 kilo aldım kendime hakim olamıyorum ya üstelik kilomda var.. Ne yapmalıyım? Nasıl besleniyorsunuz?
Asenadgdvrn80 Mummyyy 34+6 haftalıgim o haftalarda 2-3 kilo aldım 58 ile hamile kaldım 29. Haftamda 63 kiloydum suan 34+6 yım 67 oldumbianda yediğim aynı şeyler düzenli yani anlamıyorum
umutbaby Mummyyy benim doktorum beyaz ekmek,pirinç, makarna, hamur işi tatlı yeme meyveyi gündüz tüket diyor. Bende 10 kilo aldım 36+3 olduk 168 boyum 68 69 arasıydı kilom hamile kaldığımda.
Mummyyy Asenadgdvrn80 bende aslında ilk aylar hep kusma ma rağmen kilo aldım bi türlü anlam veremiyorum
Mom041 Arkadaşlar ben de burda iki kilo aldım hiç kilo almadım diyenleri duyunca anlam veremiyorum. Çok saçma kilo almamız o kadar normal ki normal hayatımızda her hafta kilo almıyoruz sonuçta. Kilo verip sonra kiloları geri alıp kendi kilolarına geliyorlar sonra da hiç kilo almadım diyorlar. Bazılarımız biraz hızlı gidiyor olabilir doktordan diyet listesi isteyin ama ben anladım ki aksini söyleyen hiç duymadım doğumdan sonra hepsi gidiyormuş