Makbule_ Acaba hamilekikten mi sizler yaşadınız mı bide yediğimi çıkarıyorum çok kötü haldeyim bilgisi olanlar ilgilenebilir mi
[silindi] Makbule_ baş ağrısı genelde gebelikte olan bir şey ama tansiyonunuza baktırmanızı tavsiye ederim tansiyon kaynaklı da olabilir
Aycha Makbule_ Merhaba, geçmiş olsun. Şiddetli baş ağrıları ve beraberinde kusma olduğunda her ihtimale karşı acilen doktora gitmek gitmek gerekir.
Seda_selim Makbule_ Canım ben de bas agrisindan cok cektm ilac icmemek icin elimden geleni yaptim galiba bu gebelikde olan bir durum ben son cagreyi ayAklarimi soguk suda yikamakla buldum ve faydasi oldu suan17 haftalik oldum sukurler olsun yok
istanbul3434 Makbule_ daha once olmayan ve birden ortaya cikan siddetli ve gecmeyen bas agrilarinda beklemeden doktora gitmeniz gerekir. Hele kusma bulanti bulanik gorme gibi seyler varsa acile gidin. Gecmis olsun.
Hayalleredogru [silindi] kaçıncı haftadasınız ben 14 ve 17. Hafta arasında yaşadım şuan için geçti ama çok felaket bir acıydı 17. Haftada geçmişti yani
Portakalgeliyor Hayalleredogru bende de 2 gün boyunca ağrı kesici içmeme rağmen geçmedi 14 .haftadayım ://
[silindi] Hayalleredogru 27. Haftadayım canım ara ara baş ağrılarım oluyor, ben de tansiyon problemi de var ondan da kaynaklı sanırım
Hayalleredogru Portakalgeliyor kuzum benden hatta covid testi bile aldılar kansızlıkta yapıyor dediler kan sayımına baktır olmadı lavanta ve nane yağı al başına masaj uygula nane yağıyla lavantayı da pamuğa dök yanına koy karanlık odada uzan telefona falan bakma
Hayalleredogru [silindi] benimde hep 9 olan büyük tansiyonum gebelikle 12 ye çıktı doktor normal vücut alışır dedi belki ona alıştı şimdi ağrı olmuyor öyle çok