alimerve Kızlar detaylı ultrason a giricem 1ay sonra CD ve resim veren memnun kaldığınız bir yer var mı birde uygun olması önemli
Glsmyldz09 alimerve canım özel Güngören hastanesinde 350 TL’ye çektirdim hem rapor hem CD hem de çektiği fotoğrafların hepsini verdi çok memnun kaldım santimi santimine anlattı
Tuuanammm alimerve Anadolu mu Avrupa mı canım ben pendıkte halıl mesuta gıttım 390 TL cok memnun kaldım
Kayabebekk Glsmyldz09 ayriyetten muayne ucreti felan aliyorlarmi canim birde sigortalimisin sigortasiza ne kadr acaba bir blgin varmi
busraoguzhan Kadriye_sekerci Ya benim doktorumda oraya yönlendirdi memnun kaldınız mı? Doktor ilgili mi
Glsmyldz09 Kayabebekk benim doktorum başka bi yerde ama bu bölüm farklı olduğu için çoğu hastane ekstra muayene ücreti alıyo canım sigortalıyım telefonla aradığımda ayrımı sormadılar sanırım genel olarak 350 TL ama gene de bi ara sor istersen 🙏🏻
Kadriye_sekerci busraoguzhan yani ilk oğlumda gittiğim yerden daha memnun kalmıştım orası daha lükstü. Ama burasıda kötü değil. Temiz ilgili olması gerektiği gibi ve ucuz