Kelebekanne48 zıbınları falan biraz azaltabilirsin ama al üst takımların hastane çıkışların yeterli bence canım bende bu şekilde hazırlıycam ilkinde benim de yetmemişti yani her ihtimali düşünmek lazım son dakika neyin ne olacağı belli olmuyor Allah muhafaza olmasın tabide ben 4 gün kalmıştım ilk sezeryanımda benimde bebeğinde yetmemişti kıyafetleri çok kirlenmiştik bunlara ilaven saç tokası vs koy fazladan çantanın köşesine ben ameliyathaneye girerken tokamı çıkarıp atmışlar ameliyat bonesi taktılar odama gelince bi süre leyla gibi oldum elimi yüzümü toparlayacak toka bulamadım sonradan eşime aldırmıştım falan gereksiz uğraş😂 terlik koy muhakakk ayakkabı giy çıkar olmuyo yürürken birde mama inşallah vermene gerek kalmaz ama şayet vermen gerekirsede yanına eğer evinde elektrikli cezven varsa onuda koy bana arkadaşım demişti ilk doğumda iyiki almışım dediklerimden biri oldu resmen kantin odama çok uzaktı kayınvalidem sıcak kaynamış su taşıyordu ama gelene kadar soğuyordu bizde o elektrikli cezveyle su ısıtıp mama yapıyorduk hemen yanımızda çok pratik olmuştu hatta kendimize çay kahve bile yapıyorduk su ısıtıp onunla pratik oluyor gerçekten🌸 aklıma gelenler bunlar istersen ilave edebilirsin bu şekilde