Anm bebegmin kafasi 2 hafta büyükmüş dedi doktorum, kilosuda fazlaymış 3150 gram olmuş 2 haftada, bende kilo almışım 64 kiloyla hamile kaldm şimdi 83 kiloyum😖 2 hafta sonra yine kilosu artmış olursa seni doguma göndericem dedi.. napa bilirim yemek yemesem olmuyor yesem olmuyor ne yapsam ki😓 bu arada almanyada yaşıyorum böyle devam ederse sezaryanmı olurum yoksa burda suni sanci veriliyomu?
Wyz Anm benim bebeğimin kafası 4 hafta büyüktü 36 haftalıkken 41 haftalık goruluyodu 36 da doğum yaptım gerçektende doktorun dediği ölçüde doğdu bebeğimde sağlıklı doğdu ama sezeryan oldum ben kafasının büyük olmasi normal doğuma engel demişti doktorum
Anm Sdfdnz mashAllah canm🤗 bilemedim simdi bana neden böyle dediki 😕 fazla kilolu olursa doguramam belki o yüzdendir. sana normal dogurursun dedimi?
Sdfdnz Anm ya açıkçası ben ilk baştan doktoruma söyledim normal doğum istemediğimi çoğu kişi istemediğimizi söylediğimizde anlayışlı olmuyor ama ben kendime kesinlikle bu konu da güvenmiyorum korkuyorum o riski alamam o yüzden sezeryan istiyorum
HicranKzn Canım ben 32 haftalıkken gittiğimde kafası 35 vücudu 34 haftalık görünüyordu. Ben sordum kafası büyük normal doğum yapabilirmiyim evet dedi. Sıkıntı olur mu büyük olunca dedim olamaz dedi. Yani umarım olmaz🙏🏼
HicranKzn Fidashka tedirgin olması gereken sanırım ben olmalıyım ama hiç düşünmüyorum 🙈 doktorlara bıraktık kendimizi
Anm Fidashka bilmiyorum canm doktor öyle konishunca, belki normal dogmami beklersek uzun ola bilir o zamands gitdikce bebek büyür o yüzden belki kendim göndericem dedi
Anm Drkveannesi doktorum dedi göndereyim seni diye sonra ama vazgecti senin bebegnin kafasi zaten eskiden de büyükmüsh diye. ama canm ben anlamadm o zaman neden o test yapilmaliki??
Arasinannesi Bizde 32+2 yız 6 hafta öndeyiz ama bir sıkıntı yok çok şükür. Fazla gelişmiş koca kafalı bebelerimiz olacak sadece:)