Pinkfloydd Arkadaşlar ebebek Şubat indiriminde avent hangi gün bilen var mı emzik ve biberon için bakmak istiyorkm geçti mi yoksa gelecek günlerde mi
Birtospikyolda Pinkfloydd ne zaman olduğunu bilmiyorum. Ama çalışan bir arkadaş indirime giren ürünlerin aynı şekilde 2. Kere indirime gireceğini söyledi. Uygulamayı indirip takip edebilirsiniz. Hergun farklı kategori ve markalar indirimi giriyor ve uygulamadan bildirim geliyor.
Pinkfloydd mercimeginanne hadi ya çok teşekkürler üzüldüm kaçırdığım için katalog sitede varmı bakayım bi
Ninita Avent indirimi geçti maalesef. Şubat sonuna kadar olan indirimli ürünler açıklanmış ama Philips avent yok birdaha.
Arasmom2021 Pinkfloydd Ninita yok 22sinden sonrası daha yayınlanmadı tekrar girebilir 2.ye giriyor acele etmeyin bekleyin bence
bozkurt_19 Arasmom2021 https://www.e-bebek.com/kurumsal/ebebekte-subat-kampanyasi/?utm_source=Instagram&utm_medium=Social&utm_campaign=03022021_1805_subat_katalogumuz
Mlkkrsln Pinkfloydd avent indirimi geçti ama zaten doğru düzgün stok yoktu ne biberonlarda ne emziklerde. Yeniden indirime girse de stok güncelleyeceklerini zannetmiyorum.
pitircikannesi1 Mlkkrsln internet sitesinde olmasa da mağaza da var canım. Internet sitesinde tükendi diyordu biberon mağazaya gidip aldım vardı
Pinkfloydd Mlkkrsln mağazalarda denk gelirse artık bakmak lazım internette malum virüs var şanırım çoğu kişi mağazaya gidemediği için siteden alıyor stok kalmıyor
Mlkkrsln pitircikannesi1 ben karantinada olduğum için gidemedim, internette de mağzada sorgula bölümünde çıkmıyordu herhalde mağzada da yok dedim 💁🏼♀️ Keşke birine aldırsaymışım