Fadik03 Merhaba arkdaşlar öğrenmek istediğim sezeryan öncesi anestezi işlemleri ne gibi işlemler yapılıyor ben özelde olacağım corona testi felan istiyorlar bu ücretler nekdar tutar doğumdan sonramı alırlar ücreti?
Kayraninannnesi Fadik03 ne gibi işlemler yapılıyor bilmiyorum fakat parayı önce alıyorlar onu biliyorum
haziranin25i Fadik03 15 gün önce sezeryan oldum kuzum. Refakatçi olacağın zaman tüm ücretleri alıyorlar önden vermiyorsun. Benim gittiğim hastanede corona testi sezeryan öncesi veya sonrası yapılmadı. Sadece doğum ücretini ödedik. Ben normal doğumu bekleyip korktuğumdan kasıldığım için mecburi sezeryana döndük. Sezeryan öncesi sonda takıldı nst ye bağlandım gece 12 de doktorum apar topar çıktı geldi ve 12 dk da bebeğimi çıkardılar bende yarım saat sonra çıktım.
HifaZehra34 Fadik03 bizden 150 tl test parası almışlardı normalde olsa sezeryanda olsa yapıyolar testi.Anestezi için bi işlem yapılmıyo doktorla ameliyathane de tanışıyosunuz
Mlike Test ve tahlilleri ameliyat öncesi yaptıracağın için önden ödüyorsun’. Dogum ücreti dogumdan sonra ödeniyor, tahliller hastaneye göre değişiyor ama mesela covid testi ile 500 civarında tutuyormus medical park için
Fadik03 Mlike off çok fazla ya covid testine sanırım 250 TL alıyorlar birde o gün muane ücreti alacaklar devlette yaptırıp götüreyim bari covid testini
Fadik03 haziranin25i hm benim anestezi kağıdına Dr covid testi de yazdı özeller hep para koparmak için yapıyor bence
haziranin25i Fadik03 bende özele gittim ama isteğe bağlı dediler bende istemedim açıkçası 🙄 çok şükür kazasız belasız geçirdik 🤗💜
Makikuba Fadik03 ben Memorial da olacağım. Covid testinin 2 gün önceden yapılması yeterli dediler. İlla o hastanede yaptırmak gibi bir şey söz konusu değilmiş. Devlet ya da başka hastanede yaptırabilirsin dediler.
Fadik03 Makikuba ay bende devlette yaptırayım yazık günah 250tlye arkadaşımla konuştum oda devlette yaptırıp özele götürmüş