Eceee7 Ebruaymina ne güzel.masallah Allah hepsini bagislasin benim.ilk bide yas 35 ondan sanirim simdiden heyecanı sardı 😊
Ebruaymina Eceee7 çok saolun,saglicakla gelsin yavrunuz,benim 3.gebeligim fakat heyecan yine ayni.evlat duygusu baska birsey🤲
Msd26 Eceee7 bizde e bebeğe girmiştik 19 haftalıkken hiçbirsey alasım gelmedi sonra cıkınca eşim küvet dedi girdik su katlanır olandan aldık bide yanına tırnak makası:D ne acelesi varsa sonra subat indiriminde herseyi aldık mama kasıgından zekankartlarına pişik kreminden şampuanına kadar 24 haftalık olduk herseyi tamam :) keşke digerlerinide bekleseydik indirimde aldgmz şeylerde düşmüştü:D
Eceee7 Msd26 biz indirim sonra yine olur düşüncesi ile almadık ama.bu ay çıkmadan e bebege bir daha gidelim en iyisi iyi yapmışsınız haftamız ayni 😊
Ebrumihrimah Ebrumihrimah yoyko City aldım bende ilk başta öyle düşündüm hastane kontrolünde saglikocagina giderken lazım olur diye aldım yaz başında doğacak nasip olursa o yüzden kullanırım diye düşünüp aldık 🤭
Beyziikoo Eceee7 Hayırlı olsuuuunnnnnnnn 😍😍😍😍😍😍😍 Nasıl mutlusunuz o kadar iyi anlıyorum ki sizi Allahım kullanmayı da nasip etsin inşaAllah 💜👐 Bizde beşik almıştık annemle babamla çok güzeldi 😋😍😍😍🤰👼
Eceee7 Kubra1643 huggy coonn sallanan besik you tube tanıtımı var kargoya vermişler 2 gune gelir görüntüsü hamak.gibi ama özellikleri hoşumuza gitti kendi.sayfasindan 799 a aldik dun
Esekoldurengunes Bebişe aldığımız ilk parça Oioi’nin tabağı, mama önlüğü ve kaşığıydı. Sanki bebek doğdu da ek gıdaya başlayacakmış gibi ilk koşturup onu almıştık 😂 Ama güzel bir Oioi indirimi vardı tabi o zaman 😊
minikbaby06 Eceee7 bizde ilk bebek arabasını almıştık ☺️ Şimdi hazırlıklarımız bitmek üzere ufak tefek şeyler kaldı. Hayırlı olsun iyi günlerde kullansın miniğiniz 😍🌸
Bebegimgeliyo minikbaby06 valla hep bebek ürünleri canım instadan bak istersen katalog paylasan sayfalara 🤣
zeytinkiz Eceee7 ben 1.5 sene önce patik ayakkabı pantolon alt üst takım bady (9 tane) almıstım kız erkek hosuma gideni almıstım 🤭 şimdi 11.haftadayız 🤣