Merveblaban Merhaba kızlar Haziran sonu doğumum var Allah’ın izniyle ama kıyafet alırken kısa kol mu alsam uzun mu birde çoğunluğu 0-3 mü alsam 3-6 mi karar veremiyorum sizler nasıl aldınız ? 🥰
hazal2131ds Merveblaban benimde haziran başı gösteriyor. Ben uzun kollu aldım genelde. Kısa kollu yeni doğan giymez dediler. Ama kısa kollu bi tane var yinede. Onun dışında atletler var. Üşümesinde sıcağa çare var.
hazal2131ds Merveblaban 0-3 al 0-1 al 2-4 al hepsinden karışık aldım ben daha büyük beden almadım ama. Onları zamanla alırım dedim. 2 takım 10lu hastane çıkışı aldım bide o kdr.
archmom Merveblaban bana söylenen bebek yaz aylarında dogdugunda en az 1 ay uzun kollu giydirmek lazımmıs.Sonra duruma göre kısa kola geçilebilir dediler . Mayısta doğumum kısmetse çogunlugunu uzun kollu aldım.
Sareveannesi Merveblaban Bebeklerin vücut ısısı ile bizimki bir dehil cnm en az 1ay uzun giydirirsin hepsinden karışık al sağlıklı doğumlar ❤️🤲
Kubraylmz0 Benim de temmuzda tokat çok çok sıcak oluyor uzun kollu almayı düşünmüyorum 0 3 çıtçıtlı bodyler alıcam 8 10 tane yenidoğan hastane çıkışı alsam bir kaç takım yeterli