Vscomedya Bebeğim için 2 paket toplam 140 tane Prima 1 numara aldım. 2 pakette 2 numara aldım 144 tane, Sizce fazla mı stok yaptım indirimden. Henüz bebeğim doğmadı
cipiti Vscomedya ben sadece 1 paket 1 beden bez aldım uyumuna bakıp ona göre devamını alacağım birde gelişimini kestiremedigim için beden olarakta emin olamadım o yüzden biraz temkinli davrandım.. umarım kullanabilirsiniz
06uysal Vscomedya 2 numara normal hatta takviye de yaparsın sonra ama 1 numara biraz fazla olmuş galiba. Yinede bebeğin kilosuna bağlı. Slepye göre primanın 1 numarası daha büyükmüş belkide tam yeter
Dehya Primanin 1 numarası buyuk geldi bize sleepy kullaniyorum günde en az 10 tane gidiyor bence fazla değil sayısı
iremby Vscomedya yeter yeter yenidoganda 1 2 hafta icinde numara degisiyor benim kizimda 15 gunde 2 numaraya gecmistim onu hatirliyorum. ama tabi gunee 7 8 tane falan bez degistiriliyor ilk zamanlar
sternocleidomastoideus Vscomedya ben sadece bir paket aldım çünkü bezler dokunabiliyormuş bezleri deneye deneye bebeğinize uygun bezi bulacaksınız diyorlar, pişik yaparsa bez markasını değiştirmem gerekir diye de fazla almayı tercih etmedim.Eğer aldığım bez dokunmazsa onla devam edeceğin
hmasahin Vscomedya İlk 1 ay günde ortalama 8-9 tane bez kirleniyormuş. 8×30 günden=240 yapar. Hiç de az değil.
iremby hmasahin yoo cok iri değildi 3.555 doğdu. 51 cm doğmuştu. Normal gibi yani. Ben cok sıkıp iz bırakmasını beklemiyordum rahat olsun diye baktım bez biraz zorlaniyor hemen degistiriyordum numarasini rahatsiz etmesin cocugu diye.
Nlfrylmz Vscomedya işinize karişmak gibi olmasın ama benim naçizane tavsiyem çok fazla da stok yapmayın. Belki bebeğinizin cildi o beze karşı alerjik olucak daha sonrasında elinizde kalmasın bezler.
zerana Vscomedya bende 150 tane 1 numara 260 tanede iki numara aldım. Anca kotarır bir bir buçuk aylık olana kadar rahat yeter
Cicegim1 Vscomedya yeni doğan fazla 2 numara bebeğn gelşmne göre değşyor bana göre fazla bn ilk bebeğmde 1 bçk paket kullandm ama bu kadar fazla değldi içnde bacaklarını sıkıyor die 3 numaraya çabk geçtm