Oykuaygun Nasıl yapmam gerekiyor? Çekirdekleri koydum yarım çay bardağı kadar su ekledim 24 saat bekledim ama olmadı
Zeynep0606 Oykuaygun ayva cekirdegine yarim cay bardagi su bence fazla biraz daha az koyun bekletin 2 3 gun dursun jel olucak
Krizantem_ ipekursat Günlük kullanılır bekletilmez ki icin de koruyucu bir şey yok dayanmaz,ayva çekirdeklerini buzluğa atabilirsiniz.
Smyrhkn123 ipekursat bence cekirdekleri ayirip bi kaba koyunda jel kivamina getirmeyin yaklasinca yaparsiniz
Alwayshope ipekursat nasipse benimde temmuzda ben şimdiden ayvalarımı yiyip çekirdeklerimi bir peçete içinde biriktirip dolaba koydum
Zeynep0606 Smyrhkn123 cnm genetiginde catlama varsa her sekilde catliyorsun yapiya bagli ama sen yinede yap sur istersen ben yuzume uyguluyorum
Serendipity Oykuaygun once peceteye koyup cekirdeklerin kurutulmasi saglaniyor sonra bir miktar su ekleniyor diye biliyorum ama kendim de daha hic denemedim okudugum yazilarda o sekildeydi once kurutma islemi sonra az su
Oykuaygun Serendipity ben baktığımda direk kaba koydu bende öyle yaptım ama sanırım su fazla geldi çekirdek 10-15 tane var