busraa5465 Ev çok rutubetli bebeğim yeni dogacak yani rutubet önleyici boya falan fayda edermi acaba bi bilgisi olan varmı
Buket16 busraa5465 bekarken oturduğumuz ev çok rutubetliydi ne yaparsak yapalım tekrar çıktı ve kardeşim o zaman küçüktü çok hasta oluyordu sebebi rutubetmiş taşındık çoçuk kendine geldi imkanınız varsa fazla oturmayın bence🌸
DilekDogan78 busraa5465 canım camın kenarlarındaki yapışkanlar gitmiş mi duruyor mu önce ona bak onları yenile sıcak soğuk hava içeri girmesin ben bu sene onları yeniledim olmadı çok şükür geçen sene çok çekmiştim bende biyerden duymuştum bunu
busraa5465 DilekDogan78 ev eski zaten kaynanamgile geldik eşimle ilk bebegim evide çok rutubetli napabiliriz diye merak ettim
kadriye25 Ben annemlere bim de satılan bi cihaz aldım 19 tl mıydı neydi birşey kalmadı nemi çekti hep makine
Esraesra1 busraa5465 benimde evim rutubetli ikinci el sitelerinden nem makinasi aldim. Odadaki nemi çekip suya dönüştürüyor.
Annecik_ busraa5465 malesef boyalar dıştan engelese bile içten duvar nemlenmeye devam ediyor ve bebek için zararlı
Annecik_ busraa5465 kiracı mısınız evinizi sık havalandırın eğer taşınmanız mümkün değilse malesef rutubetin çaresi yok bir de rutubet hangi duvarsaysa o duvarın önüde dolap falan olmasın
Annecik_ busraa5465 kısa süre durursunuz o kadar sorun olmaz o zaman bebeğiniz için devamlı yaşarsa orada sıkıntılı bol bol havalandırın şimdilik en yapılacak şey o bir de bir badana boya da bebek doğmadan yapma durumları olursa ne güzel