Nilya88 Kızlar merhaba bu bimde vs satılan mayonezler varya onları yememiz yasak mı benim doktorum bi bilgi ya da yasak vermedi ama internette yasak diyor yiyen varmı
ebrarecem Nilya88 markette satılan mayonezler pastörize olmuş zararsız ev yapımı mayonezlerde çiğ yumurta kullanılıyor. Riskli bir gebelik değilse doktor belirtmediyse az miktarda yiyebilirsiniz.
ssnnmmm Nilya88 yani BİM’in mayonezini zaten normalde de tüketmenizi tavsiye etmem. Eeen kaliteli mayonezi bile alsanız hamilelikte yasak çiğ yumurta var içinde az pişmiş yumurta bile yasakken maydanoz asla tüketilmemeli
Ebru2403 Nilya88 bende yenmemesi gerekiyor diye duymuştum ama abartmamak şartıyla çok nadir yiyorum tostların içine koyuyorum
cipiti Nilya88 Heinz marka pastörize yumurta ile yapılıyormuş illa yiyeceksiniz çiğ yumurta riski yok 🤭🤭 ben çok nadir olarak tükettim
Aslihanilhan Nilya88 ben bu tarz şeylere düşkün olduğum için bizzat doktora sormuştum . Dediki dolapta muhafaza edilen bozulmamış üründe tabiki tüketin. Bi zararı yok dedi. Dozunda tabiki dedi. Bi zararı yokmuş yani .