ElaCAN07 Haftamdayım belimden gelen bu ağrı çok huzursuz ediyor 🤦🏻♀️ Adet sancısı gibi karnıma vuruyor sizde de oldu mu 🙈😬
ilknuryakiskan ElaCAN07 bendede oluyo 32+5 teyim bende ama ben idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum
Ylmblz ElaCAN07 ben de 33 haftalıgım ve akşamları özellikle böyle ince ince adet agrısı gibi bir ağrım olmaya başladı
Merveakbb ElaCAN07 33+4canim gece bile kasik agrim oluyo bacak aramdaki kemikler agriyo gece yatakta donerken bile kasiklarim agriyo arada adet sancisi gibi agrim oluyo
ysfali06 ElaCAN07 çok ayakta kalınca falan belim ağrıyor ama adet ağrısını hatırlamıyorum ben ya 😅😅 yani adet ağrısı nasıl birşeydi onu hatırlamıyorum 🤷♀️
ElaCAN07 Sizin başka belirtiniz varmı 🤦🏻♀️ Geçmiyor da bu ağrı geçen hafta da 2 3 gün oldu bugün de var Uyudum uyandım yok hala devam ilknuryakiskan
ilknuryakiskan ElaCAN07 ben gece yatarken dönmelerde sıkıntı yaşıyorum kasıklarımda ağrı oluyo ve vajina kemiğim çok ağrıyo
Gizemaltnr Merveakbb benimde o tarz ağrım vardı dün muayenede bebeğim kanala yerleştiği için kasik ağrılarım falına ondanmış 33+4uz bizde
ElaCAN07 Merveakbb benimde aynı ya geçmiyor bide nasıl bir ağrı bilemedim 🥺 doktorunda herşey de aramak istemiyor insan
ElaCAN07 Gizemaltnr valla benim de ay sonu var onu bekliyorum 🥺🙏🏻Zamanında doğsunlar da insan tedirgin oluyor 🤦🏻♀️ Merveakbb