Yasemn28 Egeasigi zıbın al bence ama hem kolsuz hemde kollu Alman iyi olur sonra tekrar uğraşmazsın sonbahara hazır olur ☺️
irorkay Benim de şu an ağustos başı gözüküyor.. Pazartsi inşallah cinsiyeti öğreniriz.. 🙏 Kızlar peki kilo aldınız mı durumlar nasıl? Yasemn28 Egeasigi -Cansu- @DilekDogan78 Burcudan
Egeasigi DilekDogan78 evet sanırım bende yenidoğan lar uzun kollu olduğu için anne karnı sıcaklığını aramaması açısından açık giydirmeyi düşünmüyorum .ama ne olur ne olmaz bulundurmak lazım
Kahvela Egeasigi kalın olmamak kaydıyla uzun kollu al canım. Yenidoğan bebekler dış dünyaya alışkın olmadıkları için üşürler 🥰 bi kaç kısa kollu ve şort alırsın aşırı sıcakken giydirirsin ama bebek zaten hemen büyüdüğü için belki de Eylül gibi uzun kollu giydirmen gerekecek 😍
Yasemn28 irorkay 5. Ayımdayım başlangıçtan beri 3 kg almışım doktor kilon iyi dedi fazla alanlardan değilim galiba 🤷🏻♀️☺️ Bide klavye yanlış yazdımı anlamadım benimki Temmuz ilk haftası
Burcudan Sarinko bende yenidogan ve 0-3 aldım kısa kolluu zıbınlar gündüzleri onları üstüne bi müslin battaniye örter akşamlar içinde h&m den pijama tulumlardan aldım bi kaç tane cinsiyetimz belli olmadıgı için suan beklemedeyim gerçi ama
Sarinko Burcudan bizimde belli değil cinsiyet bende sadece bir tane ince uzun kollu hastane çıkışı aldım ama kısa kollu zıbın almakta fayda var. Bide benim doğum yapan arkadaşlarım 0-3 ay çok fazla alma 1 ay içinde büyüyor bebek giyilmiyor dediler
aytn123 -Cansu- evet e bebek te müslin tulum takım görmüştüm alt üst dikkatli çekmedi ama güzel di baya ben onlardan.almayi düsunuyorun benimde ağustos başı doğum
aytn123 Egeasigi benimde ağustos başı olur sezeryan benim ki. Iilk doğum kısa gelmişti ama bu yaz biraz zor olucak sanırım yinede kalın olmadan uzun kollu giydirmek gerekiyor sanırım herkes aynı şeyi yazmış
Sumoloji Egeasigi 4 Ağustos 2020 de doğum yaptım. Hastane çıkışı giydirdim ondan sonra hep zıbınla geçti günlerimiz. İzmirde yaşıyorum inananın klima altında sadece zıbınla durdu .(klimanın esmediniz bir yerde üstünde pikesiyle ) Sadece zıbın giydirdim Eylül sonuna kadar. :)
Egeasigi Sumoloji evet ben de İzmir’de olsam düşünmem zıbın giydiririm ama ben istanbuldayım .sanırım ince uzun kollu çoğunlukta olmak üzere kısa kol zıbın da alacağım
Seymatt Alın ama az alın kızlar sonra o kadar çok oluyor ki çok hoşunuza giden bir şeyi alamıyorsunuz 😅 ama mesela şimdi kış biterken sezon sonu indirimi olacak Onu bekleyip biraz kalın takım almak lazım kış için. Kış sezonda çok pahalı olur
sacmalamakizim Egeasigi Bende ağustos da yapicam Annemle gidicez o daha tecrübeli bende ağustos da doğmuşum avantajliyim 😂