Glsmyldz09 Kızlar her gün yumurta peynir yemekten baya bunaldım çocuğum civciv olarak çıkacak neredeyse 😕 kahvaltıda salam sosis vb şeyler yiyemez miyiz artık 23+4deyim 😌
Bsmlh Glsmyldz09 yemesenız iyi olur ama canınız cektıyse tadına bakın bızler şeker diyetindeyiz İnan hergün aynı 🙈
[silindi] Glsmyldz09 faydalı şeyler ye illaki peynir yumurta degilki Bi sürü kahvaltılık var salam sosis ne işe yarar ev yapımı ya da güvendiğin Bi kasap varsa ordan sucuk alıp iyice pişirip yiyebilirsin
happypregnant29 Glsmyldz09 ben nadirde olsa yedim ya güzelce kızartıp çiğ olarak tüketmek zararlı diye biliyorum
Karbeyaz12 Glsmyldz09 ben yiyorum arada iyi kızartılmış şekilde sucuklı yumurtaysa mesela 3 sucuk gibi az👍🏼
Esmos26 Avakadolu tost yapıyorum en önyargılı olduğum meyve idi ama hamilelikte sever oldum tavsiye ederim iki dilim çavdar ekmeğine yapıyorum çeyrek avakado ve peyniri eziyorum ekmeğe sürüyorum üzerine az tereyağında domates kavurup onu koyuyorum bir dilimde kaşar kekik vs ekliyorum gerçekten de lezzetli oluyor bir seçenek olabilir deneyin 🥰☺️
icimdekikelebek Peynir çeşiti değiştirin süzme , beyaz peynir, çeçil , ezine , değişk değişik yiyorum yumurtayı da domatesli, soğanlı, haşlama, kıymalı gibi çeşit yapıyorum hiç sıkılmadım daha😂
Glsmyldz09 icimdekikelebek hamileliğimin başından beri en tiksindiğim şey salça ve domates oldu. Çok zorlayıp yiyorum ama sonrasında da midem yanıyo 😕
icimdekikelebek Glsmyldz09 o zaman zorlamayın size zarar verdiğini düşünüyorsanız ben de balık tiksindim ve süt hiç içmedim☺️
Eeliff_ Glsmyldz09 ben haftasonları kendime kıyak geçiyorum bi hafta tost diğer hafta sosis haftaiçleri de peynir zeytin peynirli tost ama civciv çıkacak fikri beni de korkutmuyo değil😂