Yusufnurdansulan Kizlar uclu tarama testi nedir ne icin yapilir ben ikili tarama testi de yaptirmadim mevlam ne verirse onu gorcez dedim ama doktor uclu yaptir diyo kararsiz kaldim sizden yardim almak istiyorum
deletedmom28 Yusufnurdansulan bana da demişti doktor ama yaptırmadım sen bilirsin dedi.Hiç araştırmadım bu testleri
Nurayy28 Yusufnurdansulan ben sadece 3lu test yaptim sonuclar iyi cıktı down sendromu oranina bakiliyor nörol tüp defekti ona bakılıyor cok şükür herşey yolunda baska bir test yaptimadim
Tuba704 Yusufnurdansulan ikiliyi yaptırmadıysan üçlü istiyorlar ama üçlünün yanılma payı o kadar yüksek ki doktorlar bunu söylemiyor tabii nedense
Yusufnurdansulan Ben de istemiyorum.iki oglum var onlardada yaptirmadimm ama iki doktor da yaptir dedi bi sikinti mi var dedim yo gayet iyi ama elimizde yine bir tarama testi olsun dediler kafam karisti
Yusufnurdansulan Evet yuksekmis yanilma payi ya yanlislik olursa diyom hamileligimi zehir etmek istemiyorum mevlam dan ne glirse amenna derim ama dk lar kafami karistirdi bnm