Gizem957 aynen öyle yani eğer İslam dinine inanıyorsanız (kesinlikle amacım inancınızı sorgulamak değil) kadere inanıyorsunuz demektir. Rabbim yazdıysa ömrünü inanın 24 haftalık yaşıyor 38 ölüyor ya da doğduktan sonra ölüyor. Rabbim hayırlı ömür yazSın inşallah ben hep öyle dua ediyorum.
18 haftalık bebeğimi kayybettiiğimde günlerce direndim, ortalığı yıktım yaşayacağına çok inanıyordum o an çünkü başka bir şey düşünemiyor insan maalesef. Suyum gelmesine rağmen hala kalbi atıyordu ilk başta bebeğimin. Su kalmayınca bizi zehirlemeye başlıyormuş anlattıalrda anlattılar asla dinlemedim sanki benim elimde . yaşamayacağını yüz kez söyledi doktorlar hiçbirini dinlemedim direndim direndim en son dayanamadı bebeğim hatta beni zehirlemeye başlamış o an farketmmeiştim sonra anlaşılmaya başlandı sıkıntılarım oldu vs. O kadar direndim de noldu yine rabbimin dediği oldu her gün kalktım yattım dua ettim dedim vardır bunda d abir hayır. Belki bakamayacaktım belki çok hasta olacaktı belki doğunca ölecekti irem dedim düşünsene o zaman belki daha da kafayı yerdim bilmiyorum. Her şerde bir hayır vardır o gün bugün hep bunu tekrar ettim kendime. Kontrollere elim yüreğimde gidiyorum inanın evden çıkıyorum hastahanede sıra gelenekadar ağzımı bıçak açmıyor ta ki bebeğimi görene kadar o an bir nefes alabiliyorum ama gün içinde bunu yansıtmamaya çalışıyorum çünkü biliyorum bebeğim etkileniyor. Bu kadar uzun uzun yazdım size hiçbir şey elimizde değil maalesef diye. Nacizane kendi hissettiklerimi. tabii ki biz elimizden geldiğince her şeyimizi yapacağız ama gerisi rabbimr emanet. Her gün kalkar kalkmaz ya da aklınıza böyle kötü şeyler gelir gelmez ayete kursi okuyun ferahlatın içinizi. İnşallah sağlıkla gelecekler.