Kup Merhabalar arkadaşlar ben gebeliğimin 37. Haftasındayım bugün kontrolüm vardı bebeğim hala doğum pozisyonunda degil bu haftadan sonra döner mi donmesi icin yapabileceğim bir şey var mi önerilerinizi bekliyorum
Gizem9093 Kup 38 hafta olduk kızım dönmemekte ısrarcı 🥰 Pazartesi sezeryan doğumumuz olacak Allah’ın izniyle 🥰
SutlacimiYedimmiBen Kup bn iki hafta önce gittiğimde başaşağı 25 haftalikken bugün gittim 27 haftalık makat gelisiydi sanırım 33e kadar değişebiliyormuş son şeklini 33de aliyormus normal olsun çok istiorum
Ikrnur 37.haftada döndü yerleri elinizle silin secde pozisyonunda durun bol bol inaşlah döner ben öyle yapmıştım🙂
Kup Eylul2107 benim de öyle oldu 32 de ters 33 te kafa asagi bu hafta yine ters 😄 şimdiden böyleyse doğunca ne olacak acaba hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah
Kup Eylul2107 önümüzdeki hafta tekrar bakicak donmediyse sezaryen icin tarih belirlicez. Doktorum artık dönmeyeceğini düşünüyor çok umutsuz konuştu bugün 😞 bende normal cok istiyorum bakalim artik hayırlısı
Kup SutlacimiYedimmiBen benim 32 den sonra dönmüştü ters pozisyondan,sizin de döner muhtemelen,ama bebek çok hareketli olunca kalmıyor oyle tekrar değişebiliyor sağlıkla kucağınıza alın insallah
Eylul2107 Kup hayirlisi neyse o olsun insallah, bende sezeeyan olmak istiyorum ama doğumdan snra sknti olur belki die normal olsa daha iyi olur benim icin diyorum ,