Hamileyim-mutluyum SutlacimiYedimmiBen Ben de 29.haftayım ben de 2 hafta önce kontrole gittim 850 gramdı en son ay çok merak ediyorum kaç kilo oldu acaba😂
Hamileyim-mutluyum Miriko Canım benim bebeğimde kız ve öyle burda yazılan gibi kıpır kıpır değil hiç çok az hissediyorum hareketlerini hissetmek için tatlı bişeyler uiyorum bu gidişle 100 kilo olcam heralde 😂😂
Kbraelif_15 SutlacimiYedimmiBen Bi aksilik olmadığı sürece normal istiyorum sezeryandan korkuyorum biraz 🙈
SutlacimiYedimmiBen Kbraelif_15 aynen bnde sezeryandan korkuyorum. Kilosu normali engellemez ınsllh szinkinin😊
mucizemm_3 SutlacimiYedimmiBen bizde tam 28+0 olduk. Bu hafta randevu alacağım bakalım ne kadar olmuş öğreneceğiz inşallah bizimde erkek benim mide yanmalarım var. Belimde sol yanımda çok ağrı oluyor. Yatıp kalkarken oturup kalkınca zorluyor. Rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
SutlacimiYedimmiBen mucizemm_3 Bnde de mide yanması oluyor arada nefesimi kesiyor resmen bi yumru gibi midemin üstünde birşey kasılıp açılıyor sanki
Bsramtrc Mavimpembem ne güzel çok şükür bugünlerimize ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏isteyen herkesin de hayırlısı ile kucağını doldursun inş🙏Sizin cinsiyetiniz nedir ?
zeynepbalci SutlacimiYedimmiBen 27+1iz biz de 🥰 iki hafta önce 870 gramdı bebiş acaba fazla mı biraz sen öyle deyince bi şüphelendim🤔
SutlacimiYedimmiBen zeynepbalci aslında son aydaki kilosu daha mühim bnce bebeğin kilosu annenin yapısına gorede değişebiliyormuş
BurcuLice SutlacimiYedimmiBen geçen sene öyleydi bu sene değişirmi bilemedim ocak ayında hamile kalanlara sormak lazım cinsiyetler 😅
Kbraelif_15 SutlacimiYedimmiBen İnşallah 🤲 bende kilolu bi bebekmişim o yüzden ben ne dersem annemi inandıramıyorum ben 5 buçuk kilo doğmuşum normal doğumla anneme 4 üstünü sezeryan yapıyolar diyorum ben nasıl doğurdum diyo 😀😀😀
Nurcaa 26+4 olduk bugün kızımla 1 hafta önce 29 cm 845 gramdı doktorum herşeyi normal biraz tombul bir bebiş diyor inşallah sağlıkla kucağıma alırım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
SutlacimiYedimmiBen Nurcaa insllh saglikla hepimiz alalaim bebeklerimizi kucagimiza o mis gibi kokularini icimize cekelim (cok ozledim bebek kokusunu)🤲😍
Nurcaa SutlacimiYedimmiBen inşallah 😍 görmeden nasıl bu kadar sevebilir bi insan anlamıyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın 🙏🏻 Ama sıkıntılarımızda yok değil bu aralar deli gibi mide yemek borusu yanması yaşıyoruz şişkinlik bazen bacak ağrıları ve çatlaklaaaarrr😂😂😂 resmen iyi misin diyene kötüyüm demeye çekinir oldum 🙄
SutlacimiYedimmiBen Nurcaa benim çatlaklar daha olmadı ama önceki hamileligimden var catlaklarim beyazlar ama göbeğini açıp izlemek keyif verici😍
Busetms SutlacimiYedimmiBen dün gittik kontrole kızım 29+2 1270 gr 34 cm dedi doktor minik kızımı bekliyoruz heyecanla