SutlacimiYedimmiBen bozkurt_19 bnmde riskim var insllh saglikla zamaninda dogarlar sizin erken doğum sebebi nedir
SutlacimiYedimmiBen Miriko cinsiyete gore degisiyor mu bilmiyorum bnmki erkek cok hareketli karnında sakin olan bebek doğduktan sonrada öyle oluyor diye biliyorum kişilikleri şimdiden oturuyor😊😍
SutlacimiYedimmiBen bozkurt_19 bu erken dogumamai sebepmis ilk defa duydum kısaltmayı duymustumda daralmayı duymamistim. Bnmki ilki erken doğduğu için risk var tam bir sebebi yok aslında ama risk var doktor dikkat etmemi istedi.
Kbraelif_15 SutlacimiYedimmiBen Bi aksilik olmadığı sürece normal istiyorum sezeryandan korkuyorum biraz 🙈
Buketkucuk SutlacimiYedimmiBen bizde cuma günü gideceğiz inşallah kontrolümüze bakalım nasılmış kızcağızıııım🦋✨
SutlacimiYedimmiBen NAZ2333 olmuştur olmuştur o kadar hizli gelisiyorlarki insan şaşırıp kaliyor çok kilolu olmasindanda yana değilim ben normal doğum acısından zorlamayayım diye
SutlacimiYedimmiBen Gigy ayniyiz evet cinsiyeti ne sizinkinin beşik kartalım 🤪😁 bakalım önce kim doğuracak sağlıkla gelsinlerde
SutlacimiYedimmiBen Ikicocukannesi32 zor ya nasl dayaniyorsun ben bu haftadan sonra 2 haftada bir gitmeyi düşünüyorum. Bnmde iki buçuk yaşında oğlum var şükür babasıyla gidip geliyoruz o bakıyor oglana bnde işimi halledip cikiyorum. Yani herkesin imkanı farklı sağlıkla doğurun ınsllh.
Ikicocukannesi32 SutlacimiYedimmiBen canim esimin is yeri izin vermiyo doktorumla oturdugum yerin mesafesi 2saaf
Susam1 SutlacimiYedimmiBen 27+5 olduk bizde 1 hafta önce 850 gr ve 32 cm di 🤗 ama çok sıkıldım hep aynı döngü evdeyim bide çalışmıyorum hoş çok ayakta durunca belim kalçam ağrıyor bir yönden iyi ama bebek gelse en azından hayatım güzelleşir şenlenir 💕
bozkurt_19 SutlacimiYedimmiBen yeşil akıntım vardı doktor rahim ağzında daralma olmuş oda kasılma yapıyor o yüzden erken doğum riski var dedi bende bilmiyorum 🤭