Gdizmen Merhaba kizlar, cuma gunu ebebekte joie indirime girecek bu markayi kullanan var mi ? Katlamasi vs pratik goruluyor ama agir mi rahat mi ne dusunuyorsunuz ?
kelebek15 Gdizmen 5 senedir kullanıyoruz iyi ki almadım her anlamda çok rahat ve pratik.acmasi kapatması genişliği kalitesi çocuğu ve kullananı sarsamasi.kesinlikle tavsiye ediyorum.iyikilerim arasındaki ender ürünlerden.
ali0707 Gdizmen ablam 3 olanı kullanmıştı çok memnun tek dezavantajı çift yönlü değil diyor onun haricinde her özelliğinden memnun
ali0707 Gdizmen bu arada ben joie chrome bebek arabasını aldım. Çift yönlü kullanımı da çok güzel çok beğenerek aldım henüz kullanmak nasip olmadı ama :)
Ozlem23 Gdizmen ben aldım geçen indiriminde bana ağır gelmedi tek bebek arabası ama puset ve bebekle ağır olir kapanması çok rahat tek elimle yapabiliyorum kucağımda çocuk olsa kapatabilirim yani ben çok begendim
teacher77 Gdizmen ben aldım canım henüz kullanamadık ama sürüşü kolay gibi yağmurşuğu kış için böyle bebeğin ayağına giydirilen tulum herşeyi var. Rahat birşeye benziyor memnunum şuan için
Onurs111 Ben joie litetrax 4 aldım daha kullanmadım ama araştırdım yorumları okudum mantıklı geldiği için ebebekte çalışanlara da sordum baya iyi dediler 3 içinde aynı şeyi söylediler yani ikisinin arasında pek bir fark ya bir teker farkı var biliyorsunuz 🤗
kelebek15 Gdizmen tabiki genelde tek başıma kullandım zaten.kapatip açması tek hamlede koyması yer kaplaması vs çok makul.
Gdizmen @Onurs111 evet baska bir fark gorulmuyor sanirim hayirli olsun bebek arabasi secimi zormus vallahi
Seliss_61 Gdizmen ben onu 2 senedir kullanıyorum canım e bebekten aldım 2018 de doğdu oğlum hala kullanıyorum 2 yaşını geçti ciddi anlamda sağlam bir araba iyikim oldu benim 😊 bi ara e bebeğe gittiğimde başka bir çifte bu arabaya bakıyordu bende içinde oğlumla gittim yanlarına pişman olmayacağınız araç falan demiştim tanıtımını yapar gibi gülmüştük 😁 en güzel yönüde manevrası sürüşü çok çok rahat tavsiye ederim
Gdizmen @Seliss_61 ne guzel boyle deneyimlerinizi duymak evet cok rahat goruluyor surusu vs tek kotu ozelligi biraz agir deniliyor ama onu bilemedim iste
Seliss_61 Gdizmen evet biraz ağır 9 kilo deniyor heralde tartmadım ama beni çok rahatsız etmedi açıkçası çünkü evden çıkarken kapıya ve eve girerken taşıyorsunuz sadece yada aracınız varsa bagajına yerleştirmek için bir kaldırıyorsunuz hani çok bir eksi değil bence tabi yine siz bilirsiniz
Ayse10 Gdizmen biz henüz kullanmadık ama göründüğü kadarıyla gayet sağlam sürüşü çok rahat uzun araştırmalar sonunda almıştık memnun kalmayacağımı düşünmüyorum…