Eyo11 5+1 gebeyim🙏 Iki gündür karnım regl sancısı gibi ağrıyor Allah korusun korkuyorum. Araştırdım ama yerleşme ağrısı olabilir denildi. Var mı bunu yaşayanlar? Ne önerirsiniz?
Kucukmucize Eyo11 canım yerleştiği için ağrıyor bende de olmuştu dr um normal dedi korkma.Uzan dinlen 🥰
co2041 Eyo11 ben de o haftada çok kasık ağrısı çektim tek önerim kendini sıcak tut çorap patik hırka eksik etme
Brckymk Eyo11 canım korkma o bendede oluyor 5 +4 üm bende adetime iki hafta kala başladı karın ağrım meğerse hamileymişim halda devam eder
Eyo11 Kucukmucize Bu son 1 haftadır öğrendiğimden beri hep uzanıyorum zaten🙂🙂 Allah im esirgesinnnnn seninkinide
Eyo11 co2041 Tabiki giyiyorum Allah korusun herşey susam tanesi çocuğum için☺ Seninkini de Allah bağışlasın
Eyo11 Brckymk Berbat bi ağrı ya Allah esirgesin, Allah bağışlasın seninkini de🙏 gittin mi hiç kontrole
Brckymk Eyo11 inşallah bakalım çarşambaya randevu aldık Allahın izniyle duyarız kalp atışını 🤲 darısı senin başına inşallah sağlıcakla alalım kucagımıza bebişimizi 🥰🤲
Eyo11 Brckymk Ayy amin canım benim ya🙏 bende pazartesi ilk kontrole gidicem şimdilik herşey yolunda ufak tefek karın ağrısı hariç ama o da yerleşme ağrısıymış geçer zamanla inşallah🧡 hareketlendigi zaman daha güzel olacak herşey Allah ’ın izniyle bundan da eminim🙏🙏☺
Brckymk Eyo11 amin inşallah 🤲🥰 o ufak tefek arılar bendede var canı sağ olsun da biz agrıyo çekeriz sıkıntı yok 🤲🥰
Eyo11 Brckymk Aynen öyle vallahi yeter ki sağlıkla gelsin annelerinin minikleriiiiii🌼 seninki de mi 5 haftalik