zeyzeyyyy Sedamgoktug çok teşekkür ederim canımmm bunlar güncel fiyat değil mi? Bir de normal olsa acilden giriş yaptırsak ücretsiz olur heralde.. ilçeden gideceğim de burda doğum yaptırmıyorlar
Edakuz58 Merhaba ben numuneye gidiyorum kontrollerime dogum icin oraya gtmeyi dsnuyorum kimide bi kac muayne olmadan yapamazsn dio ne kadar dogru blemedim
Sedamgoktug zeyzeyyyy acıld3n giriş yapınca nobetcı doktor yaptırır dogumu ozel doğum ö ucretı bu bıde ozel oda istersen ek olarak 50 tl odenıyor
Sedamgoktug zeyzeyyyy gecen benım komsum İrem kucukyıldız dıy3 bır hocaya yaptırdı dogum cok memnun kaldı tabı caglar ve savas hocada ıyı👍👍👍👍
zeyzeyyyy Sedamgoktug ben de savaş hocaya gittim geçen hafta acayip ilgili bir doktor çekindim açıkçası ücret sormaya. Sezaryen olacağım büyük ihtimalle inşallah ona yaptıracağım. Normal olursa acilden giriş yaparım diyorum bakalım ne olacak 1 aya belli olacak net
Sedamgoktug zeyzeyyyy aynen sezeryanda ccpk guzel pansumanını bile gelıp kendısı yapıyor daha sonra sen kac haftalık sın cnm