Pln1305 Herkese merhaba, 19. Haftada bebeğin kafasında kist görüldü.koroid pleksus kistiymiş daha önce yaşayan anneler var mı :(
halitefe Pln1305 canım takibi gerekli ama genelde yok oluyor bu kistler ama doktor takibin iyi olsun mutlaka benim bebeğimde kordonunda kist vardı belli başlı şeylerin belirtisi ancak çok büyük bir çoğunluğu 2 ay içinde geçiyor demişti perinatoloğum gerçektende bir ay sonra geçmişti içini ferah tut
Gizem957 Pln1305 kesin mi acaba valla başka doktora da gösterin kolayca teşhis koyuyolar cogu dogru cıkmıyo
karayakaydan Pln1305 ben yasadim hala devam ediyor ne yazik ki.. Genoks laboratuvar var canim orayi arayip nift testi yaptirdim bebegin herhangi hir engeli var mi diye.. Cok sukur herseyi normal geldi.. 26.haftaya kadat kuculebiliyormus benim biri kuculmeye basladi cok sukur.. Biraz pahali bir test ama aklinda soru isareti kalmasin istiyorsan yaptir derim.. Ikili tarama testinde sorun cikmismiydi?
Pln1305 Ek bir bulgu olmadığı için ilerleyen haftalarda geçebileceğini iletti. Detaylıya gitmedim henüz 3 hafta sonra gireceğiz bekliyoruz var mı yaşayan aynı durumu ?
halitefe Pln1305 şuan biz 38. Haftadayız ama kist İlk 12. Haftada görülmüştü bir ay sonra gidince geçmişti doktorumda söylemişti zaten büyürse ilerlerse ayrıca konuşuruz demişti ama çok şükür geçti
Peraaaa Kuzenimde aynısı olmuştu ama 1 ay içinde geçti merak etmeyij geçiyor üzülmeyin Ultrasonda rutin kontroldmi söyledi doktorunuz Eğer öyleyse, detaylıda daha net anlarsınız durumu
karayakaydan Pln1305 benim ikili tarama sonucumda temizdi.. 15. Haftada ortaya cikti tekrar perinatologum gordu nift testi onerildi baska bir engel belirtisi olabilir diye cok sukur bisey cikmadi herseyi normal doktorum tanidik olunca her muayanem detayli geciyor🤲 testi 3000 liraya yaptirdim 10 gunde geliyor sonucu.. Devlet karsilamiyormus bu testi sormustum devlet hastanelerine 8000 bin veren de var teste ama genoks lab. Yeterli burayi da bana doktorum onermisti.. Suan 21 haftalik Pln1305
Pln1305 karayakaydan insallah geçer benimki de detaylıyı bekliyoruz ek bir bulgu çıkmaz insallah 🙏 sağlıkla kucağımıza alalım insallah çok zormuş
bryc Pln1305 evet benim kızımda çift taraflı gördüler 22. Haftada detaylıda ama doktor bi sorun olmayacağını sık görüldüğünü geçeceğini söyledi 25. Haftada falan geçti şimdi 35+3üm stres yapma böyle şeyleri doktorun ne diyorsa odur gerisini düşünme
Semabkr Pln1305 canım benim oğlumda da 18. Haftada çıkmıştı. Her iki lobdada vardı. 23. Hafta kontrolüne gittiğimde kist yok olmuştu.
Mnevvr53 Pln1305 banada öyle denmisti ama benimkisi su toplanma olmuş buyunce gececigini söylemislerdi gecmisti saglikla geldi dunyaya 2 yasina girecek simdi insallah kusursux birsekilde dunyaya gelir kucugumuz Şuanki gebeligimdede bebekte kalbi delik dendi bakalim neolcak
Fridasrose Pln1305 canim aynısını 2 ay önce bende yaşadım. Mahvettim kendimi stresden cocuguma birsey olacaktı neredeyse. Bende burda post açmıştım bu durumu yaşayan var mi diye ve herkesden olumlu cevaplar geldi. Biliyorum sana suan zaman gecmiyodur cunku bana oyle olmuştu. Inan hic korktugun gibi olmayacak zamanla gececek bana 20. Haftamdayken söyledi kist olduğunu 3 hafta sonra gel dedi ve gittigimde geçmişti. Hic korkma herkesde gorulebilecek biseymis. Birsuru doktora foto attim baksin diye doktorum beni korkutmustu diger doktorlarin dedigi tek sey bizde goruyoruz ama belki soylemiyoruzdur bile cunku geciyor dedi. Eger bir sonraki kontrolunde gecmezse de 2. Kontrolunde gecer Allahın izniyle. Sen sakın üzülme. Kusura bakma biraz uzun yazdım 😊
Pln1305 Fridasrose Allah razı olsun içimi rahatlattın 🙏 okadar çok korkuyorum ki bebeğime bir şey olacak diye üzüntüden mahvettim kendimi. Detaylı içim gün sayıyorum zaman geçmiyor. Sağlıkla kucağımıza alalım insallah 🙏 hemencecik geçsin